Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mit jelentsen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelentsen?

Figyelt kérdés
Kavartam egy csajjal, egy bulin, osztálytársam, és eléggé ismerem(nagyon kiszámítható, 10-ből 9-szer bejön a tippem vele kapcsolatban)... szóval, ez a buli, egy kiránduláson volt, és ő onnan előbb hazajött mint én, és a többiek, tehát nem tudtuk megbeszélni a dolgot... így hát maradt a facebook, nem volt mit tenni, ráírtam, és ott megbeszéltük, hogy ennek nem lehet folytatása... meg is értettem, felfogtam, és másnap suliban, odajött hozzám, beszélgettünk, és ott is megdumáltuk ugyanazt, amit azelőtt este, csak most személyesen... elhívott pár osztálytársammal strandra, de csak én mentem el, meg persze az ő baráti köréből jópáran... nem akartam rossz benyomást kelteni, így hát adtam a gyengébbik énemet, nemigen beszéltem, és nemigen adtam jelét annak, hogy jelen vagyok... este ráírtam, és elküldött a francba, és törölt fb-ről, (mert megutált, legalábbis egy megbízható lány ismerősömnek ezt mondta) ... mondom oké, 2 hét alatt fel is fogtam, már nem is gondolkodtam rajta, de éjszakánként nehezen aludtam, mert azon gondolkoztam, mit kellett volna tennem, és sajnáltam, hogy elszalasztottam a lehetőséget, hogy megszerezzem...(néha ráírtam facebook-on, felköszöntöttem, de csak egy alkalommal írt vissza) de, az "összeveszés" után, nagyjából 3 héttel később bejelölt fb-n, és azt mondta, hogy szeret(mint barátot, de nála kitudja) és sajnálja a dolgot, és felejtsük el... én szerettem volna megbeszélni a dolgot, de nagyon zavarban volt, mert ő is rájött, hogy hibázott, de csak azért sem akarta megbeszélni a dolgot... én már lazára veszem, megkértem, hogy ő is tegye azt... 2 napja nem tudtam vele beszélni, mert nem volt online(telefonszámát ugye nem tudom, így hát találkozni se tudom elhívni)... most viszont nem tudom mi lesz, vagy mi van... tanácstalan vagyok... tudom, hogy nem érné meg vele foglalkozni, mert nem éppen a szűzies, és értelmes lányok közé való, de úgy érzem, hogy tudok rajta változtatni(állítólag azalatt a 3 nap alatt, amíg Budapesten voltunk, főleg a csók után, elég sokat változott, érzelmesebb lett) kérdésem az, hogy szerintetek miért haragudott be rám, mikor semmi rosszat nem tettem...

2012. júl. 27. 12:40
 1/4 A kérdező kommentje:
ja sry, kicsit hosszú let, meg zavaros is, de ha végigolvasod, és nem érted, de megpróbálnál segíteni, akkor mondd, hogy mit nem értettél, és elmagyarázom :)
2012. júl. 27. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Most akkor te szereted( több mint barátság) ?

Csak mert nekem nagyon úgy tűnik, csak talán még magadnak sem vallottad be

2012. júl. 27. 13:01
 3/4 A kérdező kommentje:
én magamnak már számtalanszor bevallottam, többet érzek mint barátság, szerelemnek(vagy de) épp nem hívnám, inkább olyan kapcsolatféleségben reménykedtem, és a többi pedig ahogy esik úgy puffan...
2012. júl. 27. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor mond el neki hogy szeretnél kapcsolatot vele
2012. júl. 28. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!