Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Bevallom kicsit unatkozom is azért is írok de lenne pár kérdésem !! Fiuk lányok írhatnak egyaránt !! Problémám az lenne hogy 18 éves leszek augusztusban , és egyszer sem volt barátnőm !!! Egyszer csókolóztam azt is osztálykiránduláson !! Volt olyan lány akinek én bejöttem de nekem ő nem , fordítva is volt !! De volt hogy egy nagyon csinos lány szeretet belém és hát én is kedveltem, de nem mertem cselekedni !!! Pedig utalt rá , de lehet lesokkoltam mert túl jó lett volna hozzám és nem tudtam hogy mit akarhatott !! 1-2 tanácsot kérnék !! Nem mondanám hogy csúnya vagyok :D(átlagos, bár a kék szemem az mindenkinek kell csak nekem nem xD ) nem is mondanám magam hülyének , inkább jó tanló , nem vagyok nagy bulizós de ha hívnak jó helyre akkor megyek !!2012. júl. 26. 23:33
1/1 anonim 

válasza:

Fa*a. a nők a határozott férfiakat szeretik.
Na ezért nem lesz nekem soha barátnőm.
Na és persze minden csaj a vicces fiúkra bukik. A második indok, amiért nem lesz nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!