Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lánynál mi ez a, kézfétis meg hajfétis őrület, hogy csak az a jò pasi, akinek haja van meg puha kezei?
Mikor bemutattak a páromnak pont az fogott meg benne,hogy nem puha,lágy és nőies keze van,hanem erős,kemény és férfias.De mégis tiszta,pedig fizikai munkás!
Kimondottan jól áll neki ha kopaszra nyiratja magát.
Szóval van kivétel,csak meg kell találni.
Nem a TV-n szocializálódtam, az én szépségideálom nagyon sovány, érzékeny, és helyes. Plusz még belső tulajdonságok milliói, amire most nem térek ki. Én valóban hajfétises vagyok, a hosszú hajú pasik jönnek be. A puha kezek meg azért, mert én a művészekkel szimpatizálok, akik fizikai munka helyett alkotnak valami értékeset, adnak valamit a világnak. Számomra sokkal ez sokkal fontosabb, mert az embert ez teszi igazi emberré. A pénznek nem kell dőlnie, inni ihat, nem érdekel, bulizással ugyanez a helyzet. Egy jó pasi nem betonozik, nem örömlányokkal lézeng, hanem az én ajkaimra ad csókot :))
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!