Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Mi az igazság?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mi az igazság? Ki érti a nőket?!

Figyelt kérdés

A facebookon egy csapat csúnya vagy kövér lány, meg pár nekem tetsző átlagos vagy szép lány bökdös, rám nyomul, vagy nyíltan kimondja, hogy helyes vagyok és szeretne megismerni.

De a nagyon fullos csajok meg lerondáznak.

Akkkor most ronda vagy helyes vagyok?!

Mi az igazság?!

Mert én már beleőrülök ebbe, amikor kérdezik tőlem lányok, hogy megismerkednének velem, ha helyes vagyok látatlanban, nem tudom mit írjak, mert egy tábornak helyes vagyok a másiknak meg ronda.

Ki érti a nőket?! Ááá, agyrém az egész!

2012. ápr. 25. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Dobj fel egy képet ide. Majd mi megmondjuk a frankót
2012. ápr. 25. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Valszeg átlagosan nézel ki, ezért a csúnya lányok beérik veled, de a szép lányoknak jóképű és gazdag pasi kell.
2012. ápr. 25. 16:13
 3/7 A kérdező kommentje:

ma 16:13

De írtam, hogy szépeknek is bejöttem már ember, ezért is nagy a zavar bennem!

2012. ápr. 25. 16:14
 4/7 anonim ***** válasza:
mivel nem raksz fel magadról képet totálisan egyértelmű, hogy ronda vagy, és csak itt akarsz önbizalomra szert tenni...
2012. ápr. 25. 16:17
 5/7 A kérdező kommentje:

ma 16:17

Dehogynem raktam már fel, van régebbi kérdésemnél is kitéve, de mióta sokan fellázadtak ellenem emiatt, így most már csak privátban vagyok hajlandó képet küldeni, aki kéri.

2012. ápr. 25. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:

A félénkebb lányok úgy közelednek a fiúk felé h bókolnak v kedvesek ilyesmi, ezt te is tapasztaltad.

A komolyabb csajok attól h azt mondják ronda vagy , közel nem biztos h azt is gondolják.

Ezt jegyezd meg : amit a nő mond , csinál és gondol, 3 különböző dolog!

Így is lehet gondolkodni: bejövök egy jó csajnak, mert azt mondta ronda vagyok! magyarázat: a jó csajnak bejössz, ezért tesztel téged ilyen, és ehhez hasonló beszólásokkal, hogy elég tökös vagy-e ahhoz h vele ismerkedj. :)

szólj vissza bátran ( persze udvariasságot nem teljesen mellőzve ) és ha látja a csaj h megtudod magad védeni ( elég tökös vagy) lehet h hirtelen kedves lesz, máshogy viszonyul majd hozzád! 2 lehetőség van : 1. vagy téll az volt h bejössz neki, és ezután más lesz 2. ez egy bunkó csaj volt, aki beszólt neked, ezekután viszont nem érdemli meg h foglalkozz vele!

Have a good luck :)

2012. ápr. 25. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Látom te sem hallottál még arról, hogy az emberek nem ugyanolyanok...
2012. ápr. 25. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!