Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazság? A részleteket lent!
Van ez a mondás, biztos sokan ismeritek:
"10-ből 6 nagyszájú a legszendébb szűz, de a másik 4 szerényben van a legnagyobb tűz. Úgy is annak tepersz aki elveszi az eszed, de 10-ből 9-et az izgat ha szarba se veszed"
Hölgyeim, azt szeretitek, ha kevéssé törődnek veletek/figyelnek oda, vagy ha a középpontban vagytok (természetesen az udvarló, az ki így vagy úgy törődik veletek)
Nem kell,hogy középpontban legyünk,de jól esik a figyelmesség-arany középút a kettő között-.Főleg a rosszabb napokon ;)
18L
"de 10-ből 9-et az izgat ha szarba se veszed"
ez a része nemigaz a mondásnak, a többi igen.
maximum akkor ha a csajnak nagy az egója...akkor b@ssza majd az agyát h te mért nem tepersz utána, mikor mindneki más igen. és akkor igen, akkor tefogod felkelteni az érdkelődését...
Én úgy vagyok vele, hogy harcoljon meg értem. És ha eléggé harcol, akkor én is elősegítem kisebb női praktikákkal a győzelmét, hogy biztosítsam, nem hiába küzd.
Ha már kialakult a kapcsolat, utána is udvaroljon, figyeljen rám..persze utálom, ha rajong értem a szó legszorosabb értelmében...inkább ezt a rajongást ossza szét arányosan amíg együtt vagyunk akár életünk végéig, hogy érezzem, nem csak a hódítás közben tud "teperni", hanem utána is.
Én egyik részére se mondanám, hogy igaz. Mindenhol vannak kivételek, hogy melyikkel találkozol az attól függ, hogy milyen közegben vannak. Nem hiszem, hogy bárki is megszámolta volna.
20/L
Az eleje lehet, hogy igaz, de azért a nők többsége szerintem szereti, ha viszonozzák az érzelmeket és nem csak futkosnak a pasi után. :) 15-16 évesek szokták ezt mondogatni, akik mindenkibe szerelmesek és szeretnek hajkurászni elérhetetlen pasikat. :D Legalábbis az én környezetemben.
Én azt szeretem személy szerint, ha a pasi udvarol nekem, mert én tuti, hogy sosem fogok kezdeményezni, és nem is fogok senki után rohangálni. :D Szóval én nem vagyok benne, abba a 9-be, aki azt szereti, ha leszarják. :) Az a jó, ha oda van értem a pasi. :D Mert akkor szeret a drága :$ és nem plátói a szerelem. :)
"10-ből 6 nagyszájú a legszendébb szűz, de a másik 4 szerényben van a legnagyobb tűz. Úgy is annak tepersz aki elveszi az eszed, de 10-ből 9-et az izgat ha szarba se veszed"
ez így ahogy van igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!