Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi van? Részleteket lejjebb.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi van? Részleteket lejjebb.

Figyelt kérdés

Nos, ismerek egy lányt, akivel már régóta dumálgatok stb, a sulimba jár, és hamar szerelembe is estem... Ma félrehívtam a barátnőitől és elmondtam neki hogy mit érzek... Azt mondta hogy azérrt nem szeretne most járni velem, mert van egy pasi akivel kialakulóban van valami, és lehet összejönnek. Ez azt jelenti hogy ha azzal a pasival nem lenne semmi akkor járt volna velem? Segítsetek.

13/F

2010. dec. 3. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem! ez csak egy szokásos hárítószöveg...
2010. dec. 3. 23:06
 2/13 anonim ***** válasza:
amúgysem kellet volna lerohannod egyből az érzéseiddel, mert az csak taszító a lányoknál egy fióban ha egyből odamenek és szerelmet vallanak nekik, kellene egy kis kerítés. am az első voltam
2010. dec. 3. 23:07
 3/13 A kérdező kommentje:
nem hárítószöveg, tényleg van az a srác... tudja mindenki.... osztály társaim is és az ő osztálytársai is mondták h ez nem csak lepattintó szöveg volt.
2010. dec. 3. 23:09
 4/13 anonim ***** válasza:
akkor lehet h tényleg lett volna vmi belőlle
2010. dec. 3. 23:12
 5/13 A kérdező kommentje:
és szerinted próbálkozzak ha azzal a pasival nem jönnek össze a dolgai ?
2010. dec. 3. 23:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

igen mindenképp, de ne rohand le mint ahogy az "előbb"

kérdezd meg h lenne e kedve elmenni veled valahova, sétálni,moziba, a korodból ítélve még nem nagyon jársz bárokba, de egy kávézóba, cukrászdába is elhívhatod

de az nagyon fontos h ne a barát benyomását keltsd benne hanem mint"kérő" menj oda hozzá mert ha barátként kezel akkor veszet fejsze nyele... ha tényleg komolyan gondolod akkor cárj egy kis időt amíg kiszomorkodja magát a régi srác miatt és utánna hívd el

2010. dec. 3. 23:17
 7/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segítettél! Hálás vagyok neked.
2010. dec. 3. 23:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit:) bármikor:D
2010. dec. 3. 23:22
 9/13 Funktasztikus ***** válasza:
bmeg nem tevagy az a bulizós csávó aki félre hivta a csajt? nah m1XD mivan a 13 éves lányokkal lázadnak vagy mi?XDXD
2010. dec. 4. 00:24
 10/13 anonim ***** válasza:

öcsisajt de hülye vagy.

ha azzal nem jön össze akkor majd veled??? xD

Mie a ló nincs szamár is jóó??

szamárnak érzed magad?

Hagyd a francba ha magától nem vesz észre.

Amugy meg elbasztad azt is hogy telefonáltál.

Ugy érzed ez telefontéma?

szerintem nem

ne csinálj ilyeket

Am az ilyen idős kiscsajok mindig jó pár évvel idősebb hapsikat keresnek maguknak mert most az a menő.

szal te esélyes lennél 1-2évvel fiatalabbaknál :D jól hangzik mi??

2010. dec. 4. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!