Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes egy olyan sráccal kezdeni, aki folyamatosan csak piszkál és kibeszéli a részleteket?

Figyelt kérdés

18/L vagyok és nagy rallyrajongó vagyok, így ismerek néhány versenyzőt, navigátort. Van egy 24 éves srác köztük, akinek tetszem, de voltak felém perverz beszólásai, így hanyagoltam. Majd a suliban arra lettem figyelmes, hogy valaki fütyül utánam, Ő volt az. Bejött a terembe, ott volt az oszi is és ott is beszólogatott és nyomult, de nagyon, már szégyelltem magam, viszont nagyon bejön ez a pasi, mert olyanokat mond, ami jól esik, szal dicsér, csak nem mások előtt kellene. Majd beráncigált a tábla mögé, ott rajzolgatott perverz dolgokat, majd megcsókolt, jól esett, így hagytam. Majd a következő órán bent volt ő is, de még most sem értem, hogy miért, s itt valahogy szóba jött a csók, csak úgy általánosságban, erre megszólal, hogy elég tapasztaltam mozogtam a szájában, az volt az utolsó csepp, kimentem a teremből, utánam jött és olyan édes volt.

Szerintetek ki lehet ezt nevelni belőle? Mármint adjak neki egy esélyt? Csak attól félek, hogy még jobban megtetszik, szerelmes leszek, de kibírhatatlan lesz...

Szerintetek?

2010. szept. 24. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:

bár nem vagyok annyi idős, mint te, de úgy gondolom, megpróbálhatnád vele. Ha a kapcsolatban sem lesz komoly, és nem változtat a viselkedésén, beszéld meg vele. Egy esély mindenkinek jár. Egy csomó fiút ismerek, aki egy bizonyos lány miatt változott meg:)

Arról meg (sajnos) nem te döntesz, hogy kibe leszel szerelmes.. hajrá;-)

2010. szept. 24. 22:12
 2/5 anonim válasza:
Senkiből sem lehet kinevelni semmit sem.
2010. szept. 24. 22:18
 3/5 anonim válasza:

adj neki esélyt

ha nemjönbe mert túl perverz lesz úgyis kigyógyulsz majd

de ahogy az előző mondtad lehet hogy tefogod megváltoztatni

2010. szept. 24. 23:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha elviseled, hogy minden magánügyötökön mások csámcsogjanak mert ő felvágós hát rajta. De ismerj meg egy szép régi szabály: Úriember nem beszél.
2010. szept. 26. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Így csajozik,balfsz,ez van,de ha járni fogtok ez elmúlik,
2010. szept. 26. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!