Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sorrendben érdemes egy mozis-randit megszervezni? (részleteket lentebb)
Mivel elhívnák egy lányt randira, aki szereti a filmeket, így ugy gondoltam elvinném moziba, de mivel ott nem sokat lehetne beszélgeni (jobban megismerni egymást), így még azt gondoltam, hogy előtte vagy után beugranánk valahova és/vagy sétálnánk is egyet(pl: hazakisérném, mivel nem lakik közel a mozihoz), így tudunk beszélgetni is, meg azért is jó a mozi, mert mivel nem vagyok egy nagy beszédes fajta (főként ha olyan lánnyal kell aki nagyon is tetszik), igy legalább megvan egy "biztos" közös téma, amiből legalább kitudok indulni, meg talán kicsit felszabadultabb leszek ha már 1-2órát egymás mellett ülünk (lélekben mégjobban feltudok készülni a további programokra+beszélgetésre).
NA DE A LÉNYEG!!!!
Melyik lenne a jobb sorrend:
1. beülünk valahova majd mozi (utána séta) vagy
2. mozi majd beülünk valahova (utána séta)
Hát lehet hogy elég nagy marhaságot kérdeztem, de ez lenne az első igazi randim, és nem akarom elrontani(bár biztos kis bakik lesznek)
Előre is köszönöm a válaszokat!
20F
Szerintem picit mindenképp beszélgessetek előtte egy olyan 10 percet, de úgy gondolom utána is beszélgethetnétek úgy, hogy beültök valahova, majd hazakíséred.
Tehát: kis duma->mozi->beülsz vhova vele->hazakíséred
(szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!