Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleőrülök abba, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleőrülök abba, hogy nincs egy lány kivel együtt romantikázhatnánk, szerethetnék egymást. Hogyan lehet ezt kibírni? Ti hogy bírjátok a pár nélküliséget?

Figyelt kérdés
Láttam egy képet facebook-on, ahol együtt csókolozik egy pár. Nagyon elérzékenyültem és szeretném én is megélni, de valamiért engem észre sem vesznek a lányok, már nem is merek kezdeményezni. Nem látom értelmét, valamiért nem kellek nekik. :(

2012. máj. 29. 22:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
kezdeményezz!
2012. máj. 29. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Budapesten laksz?
2012. máj. 29. 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
biztos önbizalomhiány, esetleg rossz ajtón kopogtatsz
2012. máj. 29. 22:45
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

Istenem , pont ugyan olyan forever alone vagyok mint te sőt talán még inkább és mégsem írogatok ki ,ilyeneket.

Naponta van 1000 ilyen kérés.

Hogy bírom ?

Nagyon nehezen , ahányszor csak elmész sétálni mindig csak párokat fogsz látni , és ez csak egyre rosszabb lesz.

2012. máj. 29. 22:47
 5/16 anonim ***** válasza:
73%
fúúú a kérdéstől lavorba hányok! de nyugodj meg, nincs nagy baj! én is voltam ilyen szegény szerencsétlen. egyszer le fog szállni a tököd és kinövöd ezt a nyálas önsajnálkozást. még nőd is lesz! fel a fejjel.
2012. máj. 29. 22:48
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Brühühü... pedig az önsajnálat azt hittem menő a lányok között de ezek szerint nem. Nekem sincs barátnőm, de hát azért ez egy kicsit túlzás nem?
2012. máj. 29. 22:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sincs párom, elég magányosnak is érzem magam mostanában, de mégsem csinálok belőle ilyen nagy ügyet, egyedül is kell boldogulnia az embernek. 21L
2012. máj. 29. 22:55
 8/16 anonim ***** válasza:
először erősödj meg picit.Szedd össze magad lelkileg és utána próbálj kezdeményezni.Az a baj szerintem(bár nem ismerlek) hogy rólad már valószínűleg első látásra süt az önbizalomhiány.Egy önbizalom hiányos ember pedig negatív energiát sugároz ami senkinek sem jó.A lányok ezért nem kezdeményeznek valószínűleg.Te meg félsz a csalódástól és ezért nem.Szóval először erősödj meg hogy merj lányoknál kezdeményezni.
2012. máj. 29. 22:57
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerűen. Nem pörgök folyamatosan azon, hogy nincs senkim, nem akad meg a szemem a párokon, vannak barátaim, akikkel eljárok szórakozni, van egy csomó tanulnivalóm, és van egy rakás célom, amit el akarok érni. Ilyenkor nincs időm és energiám arra, hogy azon sírjak, hogy nem kellek senkinek. Valakinek biztos kellek. Csak az a valaki most éppen pont nincs itt.

És igen, ezek az önsajnáló kérdések olyan egyformák mind a tartalmukat, mint a stílusuat tekintve, hogy néha az az érzésem, hogy ugyanannak a három-négy forever alone srácnak írunk minden egyes alkalommal.

2012. máj. 29. 23:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Nincs mitől megerősödnöm.
2012. máj. 29. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!