Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleőrülök abba, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleőrülök abba, hogy nincs egy lány kivel együtt romantikázhatnánk, szerethetnék egymást. Hogyan lehet ezt kibírni? Ti hogy bírjátok a pár nélküliséget?

Figyelt kérdés
Láttam egy képet facebook-on, ahol együtt csókolozik egy pár. Nagyon elérzékenyültem és szeretném én is megélni, de valamiért engem észre sem vesznek a lányok, már nem is merek kezdeményezni. Nem látom értelmét, valamiért nem kellek nekik. :(

2012. máj. 29. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2012. máj. 30. 00:30
 12/16 anonim ***** válasza:
22
2012. máj. 30. 00:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem szimplán hisztizel. Azzal hogy itt sírsz és sajnáltatni akarod magad nem fog megoldódni semmi.Neked kell tenned magadért
2012. máj. 30. 12:18
 14/16 anonim ***** válasza:

Szinte csak ilyen kérdéseket tesznek fel a kategóriába, nem igaz, hogy nem láttál már párat, és nem okultál az ott lévő válaszokból. Arról nem is beszélve, hogy egyszerű hozzászólóként senki sem fogja tudni megoldani a lelki problémáidat, csakis te magad. Próbálj önbecsülést szerezni, mert lehetsz akármilyen külsőleg a lánynak, de ha nem tiszteled magadat, ők sem fognak tudni szeretni téged, akárhogy is erőlteted, bármennyire is vágysz rá. (Ezt konkrétan egy lány válaszolta korábban nekem egy kérdésemre, és be kell látnom, nagyon igaza volt.)

Hiába, végül úgy is az lesz, hogy az egyik fülön be, a másikon ki. De már a pontokért azért is megéri válaszolnom :P

2012. máj. 30. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:

még a leg csúnyább pasik is találnak maguknak párt

csak az a titok hogy legyen önbizalma...fogalmam sincs hogy hogyan csinálják de egy csomó pasit ismerek akik nem olyan szépek, de olyan dumájuk és kisugárzásuk van hogy 10 perc beszélgetés után kész vagyok tőlük egyszerűen imádom őket... :)

csak légy önmagad és legyél laza...

nem feltételezem hogy csúnya van vagy ilyesmi, de ha nem tartozol a csúnya kategóriába akkor nincs min aggódni...legyél rámenős, menj el buliba, kezdetnek az is elég ha csak csókolózol valakivel nem? már az is nagyon jóleső érzés és nagy előrelépés lenne ;)

én majdnem minden buliban találok valakit akivel nagyon jól el lehet beszélgetni, nagyon jól megértjük egymást, igez hogy csókolózásra ritkán szánom rá magam...mert nem csókolózok fűvel-fával XD

de beszélgetni imádok :) legyen akár külföldi, akár magyar ...a külföldivel még jobb mert legalább gyakorlom az angolt :D

(volt már úgy hogy nem is buliztam egész este, helyette órákon át csak beszélgettem egy sráccal és már ettől is nagyon jól éreztem magam) utána nem lett belőle semmi, bár szóba került hogy megtetszettem neki, de én nem akartam tőle semmi komolyat mert akkor éppen volt egy kialakulóban lévő kapcsolatom....

2012. máj. 30. 22:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem ez van és arra hivatkoztam mindig, hogy nem érdeklem a lányokat. Aztán azóta pár lány leszólított és én rendre megnémultam mindig, semmit nem tudtam hozzá tenni és úgy viselkedtem mintha a Kész átverésben lennék (mert tényleg ekkora csicska vagyok) rájöttem, hogy velem lesz a para nem érdemes a lányokat hibáztatni. Az embernek nem érdemes átvernie magát. Sokkal több felesleges bánkódástól kíméled magad, ha őszintén nézed objektívan a helyzeted. Ha nincs barátnőd pedig szeretnél nyilván van oka, erre jöjj rá előbb és még akkor sem mondhatod azt, hogy nem kellesz nekik (kegyetlen sok nőnemű lény van a földön).
2012. jún. 4. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!