Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleőrülök abba, hogy nincs egy lány kivel együtt romantikázhatnánk, szerethetnék egymást. Hogyan lehet ezt kibírni? Ti hogy bírjátok a pár nélküliséget?
Szinte csak ilyen kérdéseket tesznek fel a kategóriába, nem igaz, hogy nem láttál már párat, és nem okultál az ott lévő válaszokból. Arról nem is beszélve, hogy egyszerű hozzászólóként senki sem fogja tudni megoldani a lelki problémáidat, csakis te magad. Próbálj önbecsülést szerezni, mert lehetsz akármilyen külsőleg a lánynak, de ha nem tiszteled magadat, ők sem fognak tudni szeretni téged, akárhogy is erőlteted, bármennyire is vágysz rá. (Ezt konkrétan egy lány válaszolta korábban nekem egy kérdésemre, és be kell látnom, nagyon igaza volt.)
Hiába, végül úgy is az lesz, hogy az egyik fülön be, a másikon ki. De már a pontokért azért is megéri válaszolnom :P
még a leg csúnyább pasik is találnak maguknak párt
csak az a titok hogy legyen önbizalma...fogalmam sincs hogy hogyan csinálják de egy csomó pasit ismerek akik nem olyan szépek, de olyan dumájuk és kisugárzásuk van hogy 10 perc beszélgetés után kész vagyok tőlük egyszerűen imádom őket... :)
csak légy önmagad és legyél laza...
nem feltételezem hogy csúnya van vagy ilyesmi, de ha nem tartozol a csúnya kategóriába akkor nincs min aggódni...legyél rámenős, menj el buliba, kezdetnek az is elég ha csak csókolózol valakivel nem? már az is nagyon jóleső érzés és nagy előrelépés lenne ;)
én majdnem minden buliban találok valakit akivel nagyon jól el lehet beszélgetni, nagyon jól megértjük egymást, igez hogy csókolózásra ritkán szánom rá magam...mert nem csókolózok fűvel-fával XD
de beszélgetni imádok :) legyen akár külföldi, akár magyar ...a külföldivel még jobb mert legalább gyakorlom az angolt :D
(volt már úgy hogy nem is buliztam egész este, helyette órákon át csak beszélgettem egy sráccal és már ettől is nagyon jól éreztem magam) utána nem lett belőle semmi, bár szóba került hogy megtetszettem neki, de én nem akartam tőle semmi komolyat mert akkor éppen volt egy kialakulóban lévő kapcsolatom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!