Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ilyet még egy lány megismerése előtt soha sem éreztem. Nagyon megtetszett!
Na szóval,az a helyzet,hogy a napokban állatorvoshoz kellett vinnem egy kis blökit és vizsgálat közben a doktornő behívta a gyönyörű segédjét (18-19 év körüli leányzóról van szó),aki nagyon megtetszett már első látásból,de mikor megpillantottam hirtelen köpni-nyelni nem tudtam..nem,hogy beszélgetni vele... Na most az a helyzet,hogy a nevét nem tudom mert elfelejtettem és eléggé tanácstalan vagyok...vissza mennék,de szerintetek nem csinálnék magamból óriási hülyét ott az állatorvosi rendelőben,hogy "egy lányt keresek akinek a nevét nem tudom de tetszik és ezért meg akarom ismerni"??
Tudnátok nekem ez ügyben valami tanácsot\segítséget adni??
"doktorrossz"
Ez is egy jó ötlet..csak sajnos az utóbbi időben munka végett kevés az időm...de azért ezzel is próbálkozni fogok!! ez nem lesz akadály
Eszembe jutott még valami...Hogy esetleg felhívom a doktornőt mikor nem dolgozik,ő hátha tudja,hogy mégis ki segédkezik neki...vagy ez szerintetek hülye ötlet és inkább a doktornőt ne zavarjam ilyenekkel??
Őszintét megmondva azért nem akarom zavarba hozni a lányt a jelenlegi munkahelyén...de bármit megtennék érte..
Gondolkoztam ezen a doktornő felhíváson de azért ezt nem csinálom,ezt biztosan nem értékelné pozitívan a lány sem..
Hát mindegy,egy pár napot rászánok arra,hogy nyitás vagy zárás előtt oda megyek de én szerintem önkéntesen dolgozik ő ott...szóval biztosan nem 8 órákat van ott szerintem hanem csak max 3-4-et...ha nem találkoznék vele akkor pedig TALÁN lesz még egy esélyem a kontroll vizsgálaton,ha egyáltalán akkor ott lesz..de amilyen szerencsém van addigra már lesz valakije (ha jelenleg nincs)...hát de már késő bánat..ebből az esetből most nagyon sokat tanultam,többet nem leszek ilyen szerencsétlen balf@sz..
Szia!
Melyik rendelőben voltál? Hátha tudok neked segíteni :)
Szia!
Székesfehérvári Alpha-vet :) hát nagyon örülnék :) megmentőm lennél :D
Hát sajnos nincs,4 napot szántam rá (reggel és este),hogy elmegyek a rendelő elé de nem találkoztam vele...:(
pedig nagyon figyeltem a bejáratot...2 órán keresztül alkalmanként..:(
Sajnos most már nem lesz időm erre,legfeljebb annyit tudok tenni még,hogy levárom ezt a pár hetet és ha kontroll vizsgálaton ott lesz akkor beszélek vele....ha meg nem akkor meg elfelejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!