Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném fel azokat a lányokat könnyen, akik szeretetre vágynak és nincs valami sok önbizalmuk?
Nem tudom hát olyan lányt akinek kevés az önbizalma úgy találhatsz hogy mondjuk mondod neki hogy nagyon szép vagy de ha kevés az önbizalma tutira azt fogja mondani hogy biztos hogy nem stb. Olyan lányok akik szeretetre vágynak na ezt azért nehéz észrevenni legfeljebb ha ismered a lányt és barátok vagytok akkor könnyebb.Én például olyan tipus vagyon mint te csak lányban én is eléggé érzelmes vagyok. :)
U.i.:Kaphatok egy lájkot?
Szerintem pont te vagy önbizalom hiányos, félénk, anyámasszony katonája, ezért keresel olyan lányt, aki egy "bújós", férfiatlan fiút is elfogadna párjának.
Én irtózom az ilyen gyenge, férfiatlan, önállótlan, önbizalom hiányos férfiaktól.
Egy férfi legyen alfa hím, domináns, erős testben és lélekben és akkor odabújok mellé, de ő ne legyen egy félénk kis senki, pincsi.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!