Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerhetném fel azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerhetném fel azokat a lányokat könnyen, akik szeretetre vágynak és nincs valami sok önbizalmuk?

Figyelt kérdés
Szeretnék olyan lányt találni, aki sok szeretet igényel, mert én eléggé érzelmes, odabújós típus vagyok, csak nem sok lány szereti ezt szerintem. Nem viszem túlzásba, de jó lenne, ha olyan lányt találnék, aki szintén odabújós,puszilgatós, ölelgetős típus jellemre. :)

2012. júl. 19. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig sokan vannak.
2012. júl. 19. 15:19
 2/6 anonim válasza:
100%

Nem tudom hát olyan lányt akinek kevés az önbizalma úgy találhatsz hogy mondjuk mondod neki hogy nagyon szép vagy de ha kevés az önbizalma tutira azt fogja mondani hogy biztos hogy nem stb. Olyan lányok akik szeretetre vágynak na ezt azért nehéz észrevenni legfeljebb ha ismered a lányt és barátok vagytok akkor könnyebb.Én például olyan tipus vagyon mint te csak lányban én is eléggé érzelmes vagyok. :)

U.i.:Kaphatok egy lájkot?

2012. júl. 19. 17:13
 3/6 anonim válasza:
na én pont ilyen vagyok :D
2012. júl. 19. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem pont te vagy önbizalom hiányos, félénk, anyámasszony katonája, ezért keresel olyan lányt, aki egy "bújós", férfiatlan fiút is elfogadna párjának.

Én irtózom az ilyen gyenge, férfiatlan, önállótlan, önbizalom hiányos férfiaktól.

Egy férfi legyen alfa hím, domináns, erős testben és lélekben és akkor odabújok mellé, de ő ne legyen egy félénk kis senki, pincsi.

19/L

2012. júl. 19. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen lányokat könnyű kihasználni. Sokszor naivak, bár van aki épphogy nagyon gyanakvó típus. Ahhoz ismerni kell valamennyire, hogy észrevedd, tehát az ritka, hogy ránéz valaki egy lányra az utcán és rögtön kiszúrja, hogy önbizalom hiányos. Szerintem nincs azzal semmi baj, ha te vagy önbizalom hiányos, általában ezt a tulajdonságot az ember nem választja, hanem az őt ért csapások okozzák (gondolom).
2012. júl. 19. 18:55
 6/6 anonim válasza:
4. -en jól odatette magát :D. Btw azt, hogy ha valaki önbizalom hiányos kitudod szűrni a viselkedéséből, reakcióiból főleg ha régebben ismered.
2012. júl. 19. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!