Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ilyet még egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ilyet még egy lány megismerése előtt soha sem éreztem. Nagyon megtetszett!

Figyelt kérdés

Na szóval,az a helyzet,hogy a napokban állatorvoshoz kellett vinnem egy kis blökit és vizsgálat közben a doktornő behívta a gyönyörű segédjét (18-19 év körüli leányzóról van szó),aki nagyon megtetszett már első látásból,de mikor megpillantottam hirtelen köpni-nyelni nem tudtam..nem,hogy beszélgetni vele... Na most az a helyzet,hogy a nevét nem tudom mert elfelejtettem és eléggé tanácstalan vagyok...vissza mennék,de szerintetek nem csinálnék magamból óriási hülyét ott az állatorvosi rendelőben,hogy "egy lányt keresek akinek a nevét nem tudom de tetszik és ezért meg akarom ismerni"??

Tudnátok nekem ez ügyben valami tanácsot\segítséget adni??

2012. júl. 19. 17:00
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
Jaaj pedig nagyon vártam, hogy mi lesz :) Vegyél erőt magadon, előtte nyomj be egy felest :D
2012. júl. 20. 21:34
 12/38 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,hogy így érdekel a helyzetem és a történések :) és köszi a biztatást...ugyan 19 éves vagyok de még sosem voltam egy barátnőmbe sem szerelmes és most talán az vagyok (nem nagyon tudom milyen ez az érzés még)...pedig még csak egyszer láttam a lányt...ezért van bennem ez a félelem,az,hogy leégetem magam esetleg az már abszolút nem érdekel,mindössze az számít,hogy ne visszautasító választ kapjak :)
2012. júl. 20. 22:05
 13/38 anonim ***** válasza:
Ne így fogd fel, ha visszautasítást is kapnál...na és? egy próbát megér!Nekem pl. imponál ha egy srác odajön ismerkedni! Szval, hétfőn menj el, és sétálj arra a kutyáddal a munkaideje végén...Kutyával amugy is könnyebb ismeretséget kötni! Képzeld ma hozzám 3 srác is odajött kutyázni, és lazán ment a beszélgetés. Igaz lány vagyok :D
2012. júl. 20. 23:22
 14/38 A kérdező kommentje:

Rendben!! Hétfőn már erőt veszek magamon és nem leszek balf@asz és ígérem,hogy beszélni fogok vele!!

Remélem olyan stílusú lány mint te és neki is imponálni fog ez :)

Köszönöm szépen!! :)

2012. júl. 21. 11:32
 15/38 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék,hogy igazából fogalmam sincs,hogy mettől meddig van a munka ideje,de arra gondoltam,hogy szépen és tisztelettudóan megkérem a bolti részen az eladó nőt,hogy legyen egy picit segítsen ebben!!

(A segítséget úgy értem,hogy megkérem,hogy mondja el a kiszemeltem nevét és ha esetleg tudja akkor hívja ki az orvosi részről :))

Szerintetek ez is jó megoldás??

2012. júl. 21. 20:55
 16/38 A kérdező kommentje:
Javítanám utóbbi mondatomat :" Megkérem a bolti részen az eladó nőt,hogy legyen szíves és segítsen nekem ebben picit"
2012. júl. 21. 21:12
 17/38 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, bizti tud segíteni! :)
2012. júl. 22. 11:58
 18/38 A kérdező kommentje:

Na erőt vettem magamon és bementem,sőt meg is kérdeztem az eladó részlegen a nőt...de erre az volt a válasz,hogy nem nagyon tudják kire gondolok mert nagyon sok az önkéntes és az asszisztens,pedig el is mondtam,hogy hogy néz ki...

Hát sajnos ezt beszívtam...esetleg annyi esélyem van még,hogy legközelebbi kontroll vizsgálaton,ha ott lesz a lány akkor beszélek vele...de az még 1 hónap :( és az ilyen szép lányok nem maradnak egyedül,főleg amilyen szerencsém van...

2012. júl. 23. 10:19
 19/38 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy leblokkol az ember, ha olyat lát, aki nagyon-nagyon-nagyon tetszik neki.:) Ha a kérdezősködés nem jött össze, akkor ha van időd, esetleg próbálj ott körözni a rendelő környékén zárás vagy nyitás idején, hátha meglátod a lányt, amikor megy be/jön ki. Aztán ha meglátod, akkor most már ne blokkolj le, mindent bele!:)
2012. júl. 23. 10:28
 20/38 A kérdező kommentje:
Valami tanácsot tudnátok adni,hogy addig is el tudjam felejteni??? Az a nagy büdös helyzet,hogy múlthét kedd óta csak ő jár a fejemben...másra sem tudok gondolni és semmihez nincs kedvem...
2012. júl. 23. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!