Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ilyet még egy lány megismerése előtt soha sem éreztem. Nagyon megtetszett!
Na szóval,az a helyzet,hogy a napokban állatorvoshoz kellett vinnem egy kis blökit és vizsgálat közben a doktornő behívta a gyönyörű segédjét (18-19 év körüli leányzóról van szó),aki nagyon megtetszett már első látásból,de mikor megpillantottam hirtelen köpni-nyelni nem tudtam..nem,hogy beszélgetni vele... Na most az a helyzet,hogy a nevét nem tudom mert elfelejtettem és eléggé tanácstalan vagyok...vissza mennék,de szerintetek nem csinálnék magamból óriási hülyét ott az állatorvosi rendelőben,hogy "egy lányt keresek akinek a nevét nem tudom de tetszik és ezért meg akarom ismerni"??
Tudnátok nekem ez ügyben valami tanácsot\segítséget adni??
Rendben!! Hétfőn már erőt veszek magamon és nem leszek balf@asz és ígérem,hogy beszélni fogok vele!!
Remélem olyan stílusú lány mint te és neki is imponálni fog ez :)
Köszönöm szépen!! :)
Annyit még hozzátennék,hogy igazából fogalmam sincs,hogy mettől meddig van a munka ideje,de arra gondoltam,hogy szépen és tisztelettudóan megkérem a bolti részen az eladó nőt,hogy legyen egy picit segítsen ebben!!
(A segítséget úgy értem,hogy megkérem,hogy mondja el a kiszemeltem nevét és ha esetleg tudja akkor hívja ki az orvosi részről :))
Szerintetek ez is jó megoldás??
Na erőt vettem magamon és bementem,sőt meg is kérdeztem az eladó részlegen a nőt...de erre az volt a válasz,hogy nem nagyon tudják kire gondolok mert nagyon sok az önkéntes és az asszisztens,pedig el is mondtam,hogy hogy néz ki...
Hát sajnos ezt beszívtam...esetleg annyi esélyem van még,hogy legközelebbi kontroll vizsgálaton,ha ott lesz a lány akkor beszélek vele...de az még 1 hónap :( és az ilyen szép lányok nem maradnak egyedül,főleg amilyen szerencsém van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!