Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ilyet még egy lány megismerése előtt soha sem éreztem. Nagyon megtetszett!
Na szóval,az a helyzet,hogy a napokban állatorvoshoz kellett vinnem egy kis blökit és vizsgálat közben a doktornő behívta a gyönyörű segédjét (18-19 év körüli leányzóról van szó),aki nagyon megtetszett már első látásból,de mikor megpillantottam hirtelen köpni-nyelni nem tudtam..nem,hogy beszélgetni vele... Na most az a helyzet,hogy a nevét nem tudom mert elfelejtettem és eléggé tanácstalan vagyok...vissza mennék,de szerintetek nem csinálnék magamból óriási hülyét ott az állatorvosi rendelőben,hogy "egy lányt keresek akinek a nevét nem tudom de tetszik és ezért meg akarom ismerni"??
Tudnátok nekem ez ügyben valami tanácsot\segítséget adni??
Menj vissza megint a blökivel, vagy szerezz egy macskát/halat/tengerimalacot, aki ürügy lehet...:DDD Aztán pedig gogogo, mindent bele! :)
Hány éves vagy amúgy?
Elvesztetted a pénztárcád, vagy a mobilod, vagy bármi (kicsit értékesebbet) és azt keresed. Visszamész, és ha szerencséd van a segédje is ott lesz, aki segít neked. Mert biztos fogsz beszélni a dokival is, meg a segéddel is, hogy nem e látták e,stb.
Kicsit ósdi, de talán annyira nem feltűnő.
u.i.: De amúgy a szép lánynál nem láttál semmi plusz, extra reakciót mikor rád nézett...? Mert lehet nem árt végiggondolni az eseményeket.
Vagy várj a következő dokis találkozásig.
Sok sikert!:)
húúú,nagyon szépen köszönöm ezt a sok tanácsot, ilyen rövid idő alatt :)
Amúgy 19 éves vagyok,lehet,hogy picit ciki ez az "izgalom" az én koromba egy ismerkedés előtt de most először érzem ezt a kis gyomorgörcsöt :D
Ja és igazából semmit nem láttam a szemében mert végig a kutyust nézte,én zavaromban meg nem nagyon tudtam hova nézzek, úgyhogy még a doktornőre is figyelnem kellett :S....tehát nem biztos,hogy lenne értelme visszamenni :D
Szerintem semmi gond nincs az izgalommal.:) Ilyen, amikor TÉNYLEG nagyon megtetszik valaki, és megvan az a bizonyos szikra. Ha te is tetszel neki, vagy el tudod bűvölni valahogy, akkor nagyon nagy szerelem lehet ebből, szóval mindenképp érdemes visszamenni.:)
Szerintem menj vissza mondjuk egy aranyhallal, totál hülyeség, de akár még humoros is lehet, mert látszik, hogy csak ürügy.:D
Nevessetek,gúnyoljatok ki de elmentem...és egyszerűen megint befagytam...így csak körülnéztem ott a bolti részen majd kijöttem és ezért most szégyenlem is magam rendesen...hétfőn adok még magamnak egy esélyt délelőtt de ha akkor is gyáva leszek akkor elásom magam jó mélyre :):D
Ez volt az első ilyen balf*szságom...annyira idegesít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!