Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért is nem értékelik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért is nem értékelik a lányok, ha egy fiú igazán szereti őket, szerelmes beléjük?

Figyelt kérdés
Komolyan mintha akkortól veszne el a vonzalmam, amint szerelmet vallok és igazán kimutatom az érzéseimet. A lányok inkább a bunkókraa hajtanak már én is ezt látom, akik nem is foglalkoznak velük, a lány meg teper értük, hogy legalább felfigyeljen rájuk az az állat.

2012. júl. 19. 13:30
 1/10 anonim ***** válasza:

meg kell találni az arany középutat. ha teljesen kiadod magad a csajnak, akkor már nem vagy izgalmas számára.

23N

2012. júl. 19. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Azóta már nem is merem kimutatni, ha tetszik egy lány, inkább leszarom és fura mód, ettől még jobban tapadnak rám.
2012. júl. 19. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Mert az éretlen emberek nem tudják kezelni nemcsak a szerelmet, de az odaadás, törődés erősebb formáját sem. Elszállnak maguktól, maguk alatt fognak látni.

Egy normális, felnőtt nőnek nem izgalom kell, hanem érzelmi biztonság, szóval inkább náluk próbálkozz.

2012. júl. 19. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Uncsi.
2012. júl. 19. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:

nekem is volt ilyen pasim, olyan rémisztő volt és konkrétan visszataszító, hogy csak állt és nézett, mikor meglátott, mint aki lefagy (pedig közepesen ronda vagyok) és látszott, hogy örül, mint majom a farkának, mikor a sok teperés után megadtam a számomat. Tiszta pszichopata benyomást keltett. Később megismertem, aranyos srác volt, csak nem illettünk össze. De ez a kezdeti lelkesedés totál letaglózott.

Tartsd magad kicsit légyszi, hátha a csaj visszafogottabb érzelmek terén és megrémül úgy, mint én.

2012. júl. 19. 13:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Nyugi, már elértétek lányok, hogy csak szexre kelletek, kb. leszarom mi van, csak dugásra használom a lányokat, másra úgysem vevőek. Talán, ha találok egy ritka normális lányt, aki értékeli, hogy egy srácnak vannak érzelmei, érzései és nem csak kihasználja akkor ismét jó fiú leszek.
2012. júl. 19. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Csajoknak is kell az izgalom, ez hozzá tartozik a "násztánchoz". Amit túl könnyű megkapni, az értéktelen.
2012. júl. 19. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
szerintem te sem lennél oda, ha egy csaj minden nap mondjuk reggel várna az ajtód előtt, vinne reggelit, bizonygatná, hogy imád és tapadna, ölelne az utcán és még telefonon is keresne, mélt írna és látnád, hogy odavan érted, te meg csak pislogsz, hogy na de mire fel?
2012. júl. 19. 13:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért nem ennyire beteges őrületről volt szó, de én nem bánnám, ha kiejezné, hogy szeet, csak ilyen lányt nem találtam még sajnos, azt a tipikus odabújós, ragaszkodó típust keresem már régóta.

Láttam már ilyen lányt, irigyeltem is a hapsiját.

2012. júl. 19. 13:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lesz, megkapod az odabújást
2012. júl. 19. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!