Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tartsam titokba?
Úgy érzem, hogy anyám még mindig kisgyerekként néz rám. Elkezdtem járni egy fiúval, csak nem tudom milyen okokat találjak arra, hogy miért megyek el othonról, amikor randizni megyek. Írjatok kifogásokat a távozásomra. Előre is köszi a vaálaszokat
14/L
Lehet hogy 14 évesen már készen állsz pl a szexre mert bár ritka de előfordulhat, viszont mindettől függetlenül te még kisgyerek vagy! Akár tetszik akár nem!
Már az is sokat elárul rólad ahogy kiírtad ezt a kérdést!
Azt úgy kéne írni hogy titokban! Az otthonról hosszú t! Ezek szerintem alap dolgok. Ha ezekkel nem vagy tisztában akkor hogy lennél tisztában sokkal komolyabb dolgokkal?! Szólj anyádnak és mondd el mi a pálya és kérdezd meg hogy mit enged meg! A hazugsággal csak lebuksz és olyan pofátlanság is hülyének nézni a szülődet! Mifelénk ezért elég nagy pofonokat kapnál ha hazudozással járnál el!
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!