Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan léphetek tovább, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetek tovább, hogy tartsam meg a jó helyzetet? 19F

Figyelt kérdés

Van egy lány, elég komoly lánynak tűnt nagyon jól néz ki és csak érdekességképp kerestem eleinte a társaságát, azt gondoltam ebből sosem lesz semmi. Osztálytársam. Vagy 2 évet végigdumáltunk msn-en aztán most volt a felvételink. Együtt felvételiztünk és tuljadonképpen egész idő alatt együtt voltunk. Tök jól elvoltunk meg minden, tehát, ha lehet ilyet mondani akkor 10/10-pontot alakítottam. azóta mindenre mosolygós fejet tesz msn-en meg valahogy egészen másképp beszélünk egymással. Igen ám de még suliba járunk egy hónapig kb. És amíg nem vesznek fel mindkettőnket meddő a dolog. Itt megmaradt a nyomasztó légkör én sem alakítok jól és szerintem ő sem mer kezdeményezni. Én próbáltam de nagyon nyögvenyelősen megy. Mindenesetre elértem, hogy figyeljen rám. Érdekelje kiket nézek meg. Érdekelje a véleményem. Sőt. Úgy érzem valamilyen szinten kiszakítottam az egyhangú stílusából. Felszabadult tőlem. De így a suliban. Gondolom srácok, vagy lányok nem kell magyarázni milyen az, amikor 10/2-t sikerül alakítani. Ilyenkor az ember nem túl megnyerő. Szóval egy ideig jó volt. Mostmár azt is erőltetettnek érzem ha ráírok msnen. Ez a lánytól is függ persze, de nem tudom mit kéne tennem. Próbáltam elhívni helyekre, vagy pl webcamozni vele, de nagyon visszafogott.

19F...

amúgy baromira tapasztalt lány. sokkal idősebb barátja is volt, és persze volt velem egykorú is. Én úgy érzem nagyon jól elvagyunk. De mostanában ő sincs szerintem a topon és én sem. Mit tegyek hogy ne hidegüljön el ez az egész helyzet. Amíg nem vagyunk készek rá, hogy komolyabban lépjünk hogyan tudjuk szolidan jobban megismerni egymást? Olyan érzésem van mintha minden egyes mozdulatommal rontanáék az eddig kialakult jó helyzeten és mintha ezt a lány is érezné és azóta kicsit visszafogná magát. De 1általán nem biztos. Parázok.

Amúgy olyan pillanatok is voltak pl, hogy poénból írtam neki, hogy valamikor átmegyek hozzá. Aztán fél órával rá teljesen más témával kapcsolatban, de google mapson pontosan berajzolta a házuk helyét. Ez lehet utalás?. Meg amúgy szeretnék kicsit extrém lenni, romantikus, mint a filmekben, egyszercsak jelenljek meg nála? Szóvalmilegyen?

2010. ápr. 23. 23:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
huhde hosszú...elolvastam elejét..sztem probáljátok meg...
2010. ápr. 23. 23:22
 2/13 anonim ***** válasza:
ha mindketten a továbbtanulás miatt paráztok, akkor legyél Te az, aki kizökkenti ebből a légkörből, ami most a suliban van. beszélgess vele másról, vidd el nyugis helyekre randira, ilyesmi. lényeg, hogy a feszültség semmi esetre se jusson eszébe rólad, így mindig keresni fogja a társaságod!
2010. ápr. 23. 23:26
 3/13 A kérdező kommentje:
úgy érzem tetszek neki és tudja, hogy ő is tetszik nekem :) de mindketten elég földhözragadtak vagyunk.
2010. ápr. 23. 23:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Hova kellett felvételizni? :O

Nyugodtan jelenj meg nála, nem véletlenül mutatta meg, hogy hol lakik. :)

2010. ápr. 23. 23:27
 5/13 A kérdező kommentje:

az a nagy helyzet hogy pl msnen is rengeteget beszéltünk, de szerintem 100/1 alkalom volt, hogy ő írt volna rám.

ilyenkor megszokja, hogy mindig én írok?

hülyeség lenne egyszercsak nem írni neki és várni?

elbasznék vele mindent?

2010. ápr. 23. 23:28
 6/13 A kérdező kommentje:
Magyar Képzőművészeti Egyetem :)
2010. ápr. 23. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Általában a férfi ír a nőre.

Nálam is köztudott volt, h egy csajnak tetszek ( ő nem tudta, h én tudom ), de mindig én írtam rá. Bár nem rögtön. Azóta már összejöttünk. :)

2010. ápr. 23. 23:31
 8/13 A kérdező kommentje:

oké :) évek óta kételyem volt ez az msn ráírás téma...

másik problémám az, hogy rengetegen nyomulnak rá. Tudom, hogy előnyben vagyok de azért mégis zavar. Puhatolózzam ki pontosan kik a vetélytársaim, vagy kerüljem a témát?

2010. ápr. 23. 23:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Kérdező 23:28: Ja hogy ja?!? Én meg már megijedtem. :D Sok sikert mind a kettőtöknek a felvételihez is, meg a kapcsolatotokhoz is. ;)
2010. ápr. 23. 23:38
 10/13 A kérdező kommentje:
mitől ijedtél meg? esetleg ismerhetjük egymást? :D
2010. ápr. 23. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!