Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben mit tegyek? Menjek velük egyáltalán, vagy inkább tartsam kerüljem a fiút?
A sulimból tetszik egy srác, és én is tetszem neki, csókolóztunk is már, de még jöttünk össze...
Ennek főként az az oka, hogy a srác kiegyensúlyozott kapcsolatra vágyik, mert már sokszor csalódott, és emiatt kicsit "távolságtartóbb".
Ami pedig engem illet... én 3 hete szakítottam a barátommal, és igaz, hogy már kihevertem a dolgot, mert nem volt komoly kapcsolat, de félek énis az új kapcsolattól, de mégis nagyon szeretnék járni vele.
Bár az eddigi csalódásaim miatt félek szerelmes lenni...:(
Ezen a héten megbeszéltük pár ismerőssel (a suliból), hogy elugrunk valahova 5en, és a srác is jön.
De attól félek, hogy "rámun", mire összejönnék, én meg totál belezúgok, ezért inkább nem megyek el velük, pedig nagyon szeretnék.
Szerintetek mi lenne a legjobb döntés? Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!