Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki, vagy tartsam meg magamnak?
Szerintem teljesen mindegy,mit mondasz neki.Nem hiszem,hogy a véleményedre fog hagytakozni.Hagyd,hadd tanuljon a hibáiból,nem vagy te az őrangyala.
20l
tudom,csak én fogom majd vigasztalni..:/
UI: az a vicces,hogy egyik barátnőm elnevezett őrangyalnak:DD mosolyogtam egyet ahogy olvastam:)
köszi a választ.
Szerintem sincs értelme győzködni. Úgyis az után a lány után megy majd, aki neki tetszik. Az ilyesmiben az ember szerintem csak a saját hibájából tanul.
Esetleg annyit tehetsz majd, hogy ha megint pofára esik, akkor mikor vigasztalod rámutatsz erre a dologra, de csak finoman.
De tudod, azt mondják, bajban mutatkozik meg az igazi barát. :) Ha tényleg jó barátok vagytok, akkor az ilyen helyzetekben is ott lesztek egymásnak, vigaszképp, akármilyen hülyeséget is csinált a másik. :)
22/L
próbáld meg neki elmondani amit gondolsz, és ha nem figyel rád majd tanul a saját hibájából megint....
én egyszeri alakalomból szoktam tanulni...
mondjuk én is, olyan vagyok minta fent említett lányok...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!