Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tartsam magam mellett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartsam magam mellett?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha leírnátok néhány hódítási tippet,hogy hogyan fogjunk meg, illetve tartsunk magunk mellett egy olyan férfit akinek az életében a szerető szerepét töltjük be! Extrém is lehet! :P
2010. dec. 2. 21:52
 1/10 anonim válasza:
Járjál a kedvébe kedves legyél vele:)
2010. dec. 2. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk. Fogalmam sincs nekem se... gáz :D
2010. dec. 2. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ne zaklasd őt, ha veled van ne emlegesd a másikat, élvez minden percet amit vele töltesz.
2010. dec. 2. 22:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Annyira jól érzem, magam vele igaz idősebb nálam, de ez egyáltalán nem gond! Köszönöm a válaszokat! És várom továbbra is az ötleteket ! (:
2010. dec. 3. 06:37
 5/10 anonim ***** válasza:

Igencsak gondolkozz el azon, hogy miért van szükséged erre a kapcsolatra... és azt is mérlegeld, mennyire fogd bírni, mikor lapátra tesz, mert a pasik nagy része nem a feleségét/állandó barátnőjét rugja ki, pláne ha már közös lakás, cég, kutya és gyerek van, hanem az alkalmi kefélő partnerét, bármennyire is hangoztatja, mennyire szeret... tudod a megalkuvás nagy úr !

ha mégis meg akarod tartani, akkor viszont nyíljon ki a szemed és kezzd el finoman "szivatni"... legyen önálló életed, ne állj mindig a rendelkezésére, mikor neki megfelel, érezd jól magad nélküle is, és légy nyitott más pasik felé is, flört szinten... ez az a jelzés, amitől a pasid féltékenysége beindul, de legalábbis elgondolkozik azon, hogy mennyit mer érted kockáztatni.

2010. dec. 3. 11:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen-igen teljesen igazad van köszönöm a tanácsod!!

Ezen én is gondolkoztam, hogy be kéne indítani a féltékenységi reakciókat, hogy észrevegye több vagyok mint gondolná ha persze így van. Köszönöm és várom továbbra is a válaszokat! (:

2010. dec. 3. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
szülj neki gyereket
2010. dec. 4. 19:32
 8/10 clyde&robert ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:50

kedves baratom,ez eppenseggel igy igaz,nekem is a baratnom ezt csinalta az elejen,mukodott is,de viszont nem mutattam ki neki,latta hogy megbizok benne meg hogy szeretem,es azt gondolta hogy barmikor megkaphat,igy hat megcsalt,de nem,nallam nincsen 2. esely.es ha a mostani baratnom elottem flortolne,nem birnam ki,egyedul menne haza,nem mindenkinel mukodik ez,a srac elegge kell szeresse a lanyt ahoz hogy ez tokeletes legyen,mert egy het utan szerintem nem jo otlet.

de lanyok ha akarjatok privatban segitek

2010. dec. 4. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
A gyerekszülés nem jó ötlet, csak akkor tedd,ha annyira akarsz gyereket, hogy bármi áldozatot meghozol érte, mert azt a gyereket egyedül kell majd felnevelned... én most ezt teszem :)
2010. dec. 4. 21:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Gyereket még nem szülnék fiatal vagyok, de

Köszönöm a válaszokat és várom továbbra is a segítségeket!

2010. dec. 5. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!