Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tartsam magam mellett?
Igencsak gondolkozz el azon, hogy miért van szükséged erre a kapcsolatra... és azt is mérlegeld, mennyire fogd bírni, mikor lapátra tesz, mert a pasik nagy része nem a feleségét/állandó barátnőjét rugja ki, pláne ha már közös lakás, cég, kutya és gyerek van, hanem az alkalmi kefélő partnerét, bármennyire is hangoztatja, mennyire szeret... tudod a megalkuvás nagy úr !
ha mégis meg akarod tartani, akkor viszont nyíljon ki a szemed és kezzd el finoman "szivatni"... legyen önálló életed, ne állj mindig a rendelkezésére, mikor neki megfelel, érezd jól magad nélküle is, és légy nyitott más pasik felé is, flört szinten... ez az a jelzés, amitől a pasid féltékenysége beindul, de legalábbis elgondolkozik azon, hogy mennyit mer érted kockáztatni.
Igen-igen teljesen igazad van köszönöm a tanácsod!!
Ezen én is gondolkoztam, hogy be kéne indítani a féltékenységi reakciókat, hogy észrevegye több vagyok mint gondolná ha persze így van. Köszönöm és várom továbbra is a válaszokat! (:
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 11:50
kedves baratom,ez eppenseggel igy igaz,nekem is a baratnom ezt csinalta az elejen,mukodott is,de viszont nem mutattam ki neki,latta hogy megbizok benne meg hogy szeretem,es azt gondolta hogy barmikor megkaphat,igy hat megcsalt,de nem,nallam nincsen 2. esely.es ha a mostani baratnom elottem flortolne,nem birnam ki,egyedul menne haza,nem mindenkinel mukodik ez,a srac elegge kell szeresse a lanyt ahoz hogy ez tokeletes legyen,mert egy het utan szerintem nem jo otlet.
de lanyok ha akarjatok privatban segitek
Gyereket még nem szülnék fiatal vagyok, de
Köszönöm a válaszokat és várom továbbra is a segítségeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!