Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, rendes huszonéves srácok! Miért nem
szólítjátok le azokat a lányokat az utcán, akik
bejönnek nektek, és találkozik a tekintetetek is (szóval
kölcsönös valószínűleg)?
11/36 A kérdező kommentje:
Áhh veletek még sosem volt olyan, hogy mentetek az utcán dolgotokra, vártatok a buszra, vagy láttatok egy lányt, aki épp várakozott, és azt gondoltátok, hogy "ajha, de jó lenne megismerni, olyan szimpatikusnak tűnik, kedves arca van, csinos, vidám, ritkán tetszik valaki ennyire", össze is mosolyogtatok, és odamentetek? :D Szerintem nem kell ezt túlkomplikálni, kifogások ezerrel...
Érdekes, engem utcán mindig elküldenek a csajok, nagyon normálisan mentem eddig oda, de semmi eredménye nem volt.
Szórakozóhelyen meg nem szoktam részeg lenni, ezért sikerem van.
Tapasztalatom szerint szórakozóhelyen nyitottabbak a lányok, sokan közülük pont ezért mennek oda, hogy ismerkedjenek.
Utcán meg odamegy egy idegen hozzájuk, az tolakodó, nem alkalmas se az idő, se a hely, nem ismerkedni ment ki, hanem a dolga után jár, siet, stb.
A szórakozóhelyen, normális hangnemben folytatott ismerkedésnél nekem még senki nem tudott jobbat mutatni.
24/F
2012. júl. 3. 22:45
13/36 A kérdező kommentje:
12. neked igazad van! De a szórakozóhelyen normális hangnemben történő ismerkedés tapasztalataim szerint ritka mint a fehér holló... Pedig aki normálisan jön oda, annak ott is sikere van. :)
Volt ilyen persze, de nem mentem oda mert minek. Sajnos nem csak az az opció van, hogy hello szia csüccs ide dumcsi, hanem van barátom, van férjem, á nem bocs, nem érek rá, dolgom van stb. Ez is kifogás, de igazából tény, hogy utcán ismerkedni nehezebb, mint szórakozóhelyen, ahova meg mindenki ismerkedni jár.
2012. júl. 3. 22:50
Megcsináltam. Hónapokig csak "látásból" ismertem, ő is végigmért sokszor, én is őt, gyakran találkozott is tekintetünk, sőt... Aztán rávettem magam, egy próbát megér. Nem jött össze... Na most még egy-két ilyen, aztán tíz évig hozzá se szólok senkihez. Epic.
2012. júl. 3. 23:26
ha megyek valahova, akkor nem biztos, hogy van egy szabad órám beszélgetni/fagyizni.
2012. júl. 3. 23:30
Szerintem sokkal könnyebb amúgy ismerősök között keresni magunknak párt, mint random leszólítani valakit. Persze olyan ismerősökre gondolok, akikkel nem lejátszott a dolog, és be is jön nekünk.
2012. júl. 3. 23:35
Pl. egy padon/ kávézóban ülő lánynál érdemes próbálkozni, ő biztos nem siet sehová. :)
Esetleg megkérdezed, hogy vár-e valakit.
Vagy szerintem a névjegykártya osztogatás is jó annak aki tetszik. Annyit mindenki ki tud nyögni, hogy "szia, örülnék ha ezt eltennéd. :D"
2012. júl. 3. 23:37
Esetemben a kiábrándultság miatt, próbálkoztam, nem jött össze, kész. Azt mondják az ismerőseim, ne erőltessem, majd jön magától. De mégis hogyan?
2012. júl. 3. 23:54
Majd egy nap amikor nem számítasz rá. :) Persze nyitottnak kell lenni, és nem elzárkózni a világ elől. Én sem keresek most párkapcsolatot, de nem is aggódom túl a dolgokat.
2012. júl. 3. 23:56
Kapcsolódó kérdések: