Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves, rendes huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, rendes huszonéves srácok! Miért nem szólítjátok le azokat a lányokat az utcán, akik bejönnek nektek, és találkozik a tekintetetek is (szóval kölcsönös valószínűleg)?

Figyelt kérdés
Elhívhatnátok fagyizni vagy akármi. Velem már volt ilyen, és sokkal többre értékeltem, mint amikor egy szórakozóhelyen jönnek oda teljesen részegen. De mégis nagyon ritka a leszólítás, pedig van értelme.
2012. júl. 3. 21:54
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
75%
Mert az utcán a legtöbben azért vannak, mert valahova éppen el akarnak jutni, nem csak sétálnak. Az meg milyen hogy leszólít valaki, mikor a legjobban sietsz?
2012. júl. 3. 21:56
 2/36 anonim ***** válasza:
59%
Igen, nem csak random megyek el csajozni az utcára, hanem dolgom van. De ettől függetlenül, lehet mert a kedves, rendes huszonéves srácok félősek, hogy leszólítsák a lányt az utcán.
2012. júl. 3. 21:56
 3/36 anonim ***** válasza:
54%
Hát én az alapján nem szólítok le egy nekem tetsző lányt, hogy egy kis időre találkozik a tekintetünk. Még akkor is nehezen szántam rá magamat, amikor úgy nézett egy lány, hogy szinte észre sem vette magát, annyira bámult.
2012. júl. 3. 21:57
 4/36 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
100%

Erre én is kíváncsi lennék. Miért csak az izompólós, kulturálatlan, pirírott menőgyerekek szólítanak le.

21/N

2012. júl. 3. 21:59
 5/36 anonim ***** válasza:
84%
Köszönjétek azon nőtársaitoknak, akik felettébb paraszt módon tudják közölni, hogy nem vagyunk kívánatos társaság.
2012. júl. 3. 22:04
 6/36 anonim ***** válasza:
92%

:) Mégis, hogy képzelted? A nekem tetsző, szembejövő lányt megállítom, és meghívom fagyizni? Kicsit szürreális... Ráadásul - azon túl, hogy simán lehet, hogy van barátja -, a mai lányok többsége el van szállva magától. A pasi cipője nem elég jó, béna a ruhája, stb. stb., hadd ne soroljam. Fagyi? A "fagyi hízlal" - gondolja, és leráz.

Meg aztán egy magára is valamit adó lány nem hiszem, hogy elmegy fagyizni egy vadidegen sráccal, és csak úgy, hirtelen belemegy egy "villámrandiba"...

Most épp nincs barátnőm, de nem hiszem, hogy így működne a dolog... de abban egyetértek, hogy a részeg diszkós ismerkedés sem célravezető... 28F

2012. júl. 3. 22:13
 7/36 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akkor, amikor siet mindenki. Inkább ha utaztok, várakoztok vagy lassan sétáltok az utcán. És ha meg dolga van, akkor nem most rögtön elhívni, hanem mondjuk estére vagy másnapra. Érdekes, nekem sok olyan barátnőm van, aki örülne, ha így közelednének a srácok. De ezek szerint nincs túl jó véleményük a férfiaknak a legtöbb lányról, ha azt feltételezik, hogy bunkón elküldenék őket... :D
2012. júl. 3. 22:32
 8/36 anonim ***** válasza:
70%
Nagyon sok bunkó rib.nc van..és ők tuti h elküldenének vagy kinevetnének...ezt meg ki akarná? 22/F
2012. júl. 3. 22:34
 9/36 anonim ***** válasza:
És most járőrözzek az utcán amíg nem találok egy lányt aki éppen erre vár? Gondolom a nőknek is dolguk van, azért mennek valahova. Az emberek megnézik egymást, az hogy most egymásra néztünk, még nem ok arra hogy most itt esküvő lesz. Vagy pedig írd le hogy nézel ki, merre lehet megtalálni, és akkor leszólítalak téged, majd elhívlak fagyizni. ;)
2012. júl. 3. 22:36
 10/36 ASOT ***** válasza:
csak ez gyakorlatban nem így alakul és nem így lehet észrevenni...
2012. júl. 3. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!