Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gyakoriak az olyan tini lányok, akik húszonéves srácokhoz vonzódnak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 16:50
1/13 anonim válasza:
Titokban azt akarod kérdezni, hogy mennyi esélyed van egy kis pedofilkodásra
2/13 anonim válasza:
Nagyon gyakoriak, főleg a kis 15 évesek, mert azt hiszik ettől lesznek nagy lányok.
3/13 anonim válasza:
Eléggé sok..A szociális érés során majdnem mindenkinek vannak ilyen gondolatai, de elöző kommentelővel egyet értve keress veled egy korú partnert. :)
4/13 anonim válasza:
Mindig is jobban kijöttem a nálam idősebb srácokkal, persze, hogy vonzanak is. Mondjuk ez nem kizárólagos, volt már fiatalabb barátom is.
6/13 anonim válasza:
Engem sajnos csak a nálam idősebbek vonzanak :/ Olyan 26-28 éves korig.
16/L (szűz)
7/13 anonim válasza:
én a 15-25 éves korosztályt szeretem... :)
egy tízen-valamennyi éves lány.
9/13 anonim válasza:
Én 15 voltam mikor öszejöttem egy 6 évvel idősebb pasival és sok előnye van nem egy kis nyomi van tapasztalata mivel voltak már komoly kapcsolatai lehet vele értelmesen beszélgetni én mikor elballagtam a 18 éves osztálytársaim nagyon gyökerek meg éretlenek velem egykorúval össze se jönnék főleg nem kisebbel
10/13 anonim válasza:
ma 19:06
Lehetetlen, mivel nálad gyökerebb nincs. Szóval ettől nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!