Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Járnátok olyan huszonéves fiúval, aki simán elvegyülhetne a külsejével, testalkatával, kisfiús bájával a 14-17 éves fiúk között?
Egy igazi férfi ugy nez ki 30eves koráig hogy megtudod mondani mennyi idős .
Ez ugy lehetséges , hogy 0-12gyerek,13-18 tini, 18- 25már érett fiú (jó esetben)és 25-30ig férfi.utána manapság sokan eloregednek a sok bulitol és stresztol
Nehogy elhidd ez egyen függő!de azert bizonyos százalékban működik :)
ma 17:17
Mi ez a baromság? Attól, hogy valaki vékony, alacsony és fiatalosan néz ki nem lehet következtetni arra, hogy melyik nemhez vonzódik.
Ez akkora marhaság, már csak azért is, mert tudok olyan fiúról, aki egy két méteres, kigyúrt állat, totál férfias külsőre, meg nem mondanád róla, hogy b*zi, pedig az. :D
Egy lány ismerősöm rinyálta, hogy mekkorát csalódott, mikor megtudta az álompasijáról, hogy meleg, na nesze nektek. :D
Heterobb vagyok én mint sok felfújt izomagy. :D
ma 17:41
Ne legyél frusztrál és ideges, amiért minket jobban szeretnek a lányok. Én sem választottam, hogy ilyen alkatom legyen, ez genetika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!