Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Járnátok olyan huszonéves fiúval, aki simán elvegyülhetne a külsejével, testalkatával, kisfiús bájával a 14-17 éves fiúk között?
Aki huszonévesen 14-nek néz ki, azt nem tudom férfinek tekinteni, nagyon sajnálom.
A jóképű pasikat szeretem, akik koruknak megfelelően néznek ki, nem fiatalabbnak, nem öregebbnek, hanem jól néznek ki.
ma 19:29
Nekem legalább meg lesz aza előnyöm, hogy 40 évesen is 30-nak fogok kinézni. :)
Nem kell 40 évesen 30-nak kinézni, hanem egy szuper jó pasi, jóképű 40 évesnek kell kinézni
hiába nézel ki egy csúnya 30 évesnek 40 éves létedre, nem a kor a lényeg, hanem a kinézet, a jóképűség, a férfiasság
huszonévesen 14 évesnek kinézni meg kifejezetten kellemetlen
ma 19:51
Nem vagyok csúnya, több lány szerint helyes vagyok. Én szeretek fiatalabbnak kinézni a koromnál. Van olyan ismerősöm, aki 27 évesen kinéz vagy 40-nek, szerencsétlen.
Aki 27 évesen 40-nek néz ki, vagy aki 25 évesen 14-nek, az mindkettő iszonyat gáz.
Ha szeretsz kinézni ilyen kisfiúsan, akkor miért kérdezed? Úgysem fogsz tudni rajta változtatni...
amúgy az semmit nem jelent, hogy most fiatalabbnak nézel ki a korodnál, később ki tudja hogy változik a külsőd. Ha egyszer elkezdesz kopaszodni, akkor jobban áll a kopaszság egy férfias arcélhez, mint egy kisfiús pofihoz.
Sok mindentől függ, hogy mi tetszik a lányoknak, nem egyszerű a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!