Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy húszonéves srácot elítélnek, ha egy tízenéves lánnyal jár, de egy húszonéves lány meg járhat 40-50 éves vén emberekkel is?
1) hUszonéves, tIzenéves
2) Egy 40-es pasi még nem vén, sokkal jobb az ágyban, mint egy 20 éves kis p.cs.
Oszton az első kettő véleményét, plusz teljesen más, ha egy fejletlen, szexuális téren tapasztalatlan lányt csábít el, és használ ki egy huszonéveses, vagy ha egy felnőtt nő, aki volt már vele egykorúakkal is azt mondja, köszi, ez nekem nem tetszik, keresek valami mást, valami jobbat, és egy tapasztalt, ügyes férfinál köt ki, aki még tiszteli is.
21/L
Szerintem ezek a mai 20 éves LÁNYOK, és nem érett felnőtt nők, ahogy egy előző hozzászólól írta, állati módon azt akarják bebizonyítani hogy ők már felnőttek, már nem kislányok. Mivel én is ilyen korban vagyok, eléggé belelátok a dolgokba szerintem. A másik meg, hogy egy 30-40-50 éves férfinek azért már lehet jó munkája, kocsija, háza, meg lehet menni nyaralni is, jó sokat... Mindenesetre szerintem nem normális dolog hogy egy nálánál 20-30 évvel idősebb emberhez vonzódik valaki.
Aztán lehet hogy csak az irigység beszél belőlem... :)
6-os.
A 4-es válaszoló vagyok.
Oké, nem vagyok olyan hű, de érett, de nem is 15 éves.
Másik: A barátom csak 5 ezerrel keres többet, mint én.
Korkülönbség:27év.
Oké, mondjuk tény, hogy neki van háza, nekem meg nincs de kocsija pl nincs, azt az elvet vallja, hogy 60km-en belül biciklivel kell közlekedni. De egyszerűen sokkal jobb az ágyban, sokkal értésesebb vagyok neki, és alapvetően komolyabb. Vonzódom az okos férfiakhoz, és ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!