Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tegnapi jól sikerült randi után ma ne keressem fel a lányt hogy (pozitív módon) izguljon, ugye? 19F
11:37
Csupán tanácsot kértem, gondoltam lehet feltenni szerelmi ügyi kérdéseket ezen az oldalon az emberek felé.
Első randi és te szerelmi ügyként tekinted és 19 vagy ?Ne idegesíts :D Ráadásul ilyen módon feltenni egy kérdést hogy hogy izguljon fel... hát rád se hogy nem fog egy értelmes lány felizgulni , bírom az ilyen embereket akik itt élik az életüket és mindent apró sz.rt kitesznek kérdésnek:D Lehet rosszindulatú vagyok de Lúzer kategóriába sorollak, legyél már kicsit életképesebb, komoly ezt látni h jaj most fbn írjak v sms v hívjam hát beszarok :D nem 14 vagy már.. akkor egy szót se szólnék
Ez a "azt javasoltak" dolog hát aki ezt mondta se lehet nagy csajozó varánusz , nem adok sok % a a szerelemre bocs :D
FOGADJUNK INNEN ISMERED :D akkor még cinkebb lenne a kérdésed, dögöljek meg tuti innen kapartad :D
11:59
Nem hinném hogy szükségem van a rosszindulatú és negatív kommentedre :)
23-as, 11:59!
Te milyen felizgulásról beszélsz? Ilyenről szó sem esett:D
Azt a kurv@:D Néha elcsodálkozom azon, hogy elvileg ugyanazt a nyelvet beszéljük, és sok-sok ember még sincs tisztában a szavak jelentésével. Látsz, nézel, olvasol, és nem érted, hogy mit. Nyugi, nem vagy egyedül, vannak még így sokan. Ezen az oldalon hemzsegnek.
Felizgul alatt én se azt értettem hogy beindul de ne zavarjon... az a gáz h ilyen apróságba belekötsz:) tök lényegtelen h izgul vagy felizgul kinemsz.rja le ?kára hogy a lényeget nem látod csak ezt a hülyeséget :D ne aggódj nem vagy egyedül.. sok buta ember van :D nem fontos momentum.Esetleg másképp kelet volna megfogalmaznia kitett kérdést...
Am meg kérdező nem kaptam választ , mondtam fogadjunk innen ismered ,reakció ? semmi ? hát okés:D (kiemelem a kedves kommentelő miatt )IZGAT a válasz :D de mindegy is hazudni am is lehet
Örülök, hogy fölkerested a leányt:)))
Amúgy csak egy kérdés: véletlenül nem interneten találkoztatok, és legfőképp itt? Csak egy kérdés, kíváncsi vagyok, hátha tudok Neked tanácsot adni:) Már remélem elképzelted, hogy második randevún hova viszed, hiszen az időpontot megbeszéltétek. Ha még nincs konkrét ötleted/tipped, akkor nyugodtan írj üzenetet, segítek, nehogy elrontsd a második találkát. Rengeteg tapasztalatom van a környezetemből, amikor a fiúk úgy gondolják, hogy az első randi nagyon jól ment, a lány is élvezte, jól érezte magát, éppen ezért a másodiknak nem kell különlegesnek lennie, sőt csak találkozunk, és alakul->ebből általában 2 óra szenvedés következne, de hirtelen valamelyikőjüknek dolga lesz. Szóval nyugodtan írj:) És sok sikert!!! Azért azt remélem, hogy nem csókoltad meg első ranin!!!(?) 19/L
Felizgulni meg izgulni baromira nem ugyanaz, észkombájn. Tanulj meg magyarul, és utána oszd az észt nagy pofával! Az meg, hogy szerinted buta vagyok?:D Hát pont a te szádból ez nem fog meghatni;)
A kötözködést meg te kezdted itt. Menj haza Tahófalvára, öreg.
Az hogy buta agy nem kétséges de mindegy , felizgulni izgulni ugyanazt értettem alatta, azt hogy pozitív érdeklődést, nyilván nem d.gásra gondoltam, max aki itt él mint te gondolt arra , gondoltam a magad faja senkinek egyértelmű, kötekedni te kezdtél én kritikát mondtam ennyi az egész, és a leglényegtelenebb dologba te kötöttél bele :) a 0 eszeddel de nekem aztán mindegy :)ien nyomi srácnak tök8 nem aki 19 évesen élete első randiját kiírja elég fail...
A "szakmában" veteránnak számítok ja :) hozzád képest 120 éves vagyok közbe am meg 20 :)"öreg".
Attól meg h negatív vagyok elég reális igazságos az h "nyersen "az már csak részlet kérdése
a kérdezővel együtt:) véleményt mondtam és igazam is van 1 félre érthető szó miatt ne csinálj petepatét, amibe te is fejet bólintasz (szerintem) az h idiótán van megírva a kérdés értelmes ember ezt írta volna ki KB..
A tegnapi jól sikerült randi után ma ne keressem fel a lányt hogy érdekeltséget keltsek ? ugye? 19F
kb iesmi de izgul szó pf amatőr 14éves szóhasználat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!