Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy lánnyal, büdös volt a szája, ijesztőek a fogai, és csámpás is volt szegény. Megmondjam neki?
kulcsszavaknál: denevér, pokol XDDDDDDDDDDXDDDDDDDD
erre van egy nagyon egyszerű mondat: "nem vagy az esetem"
Attól h te még értékeled, egy ilyen lehet egyből rugna..
úgyhogy legyél felkészülve :D
"nagyon kedvellek téged, de csak mint egy barátot"
A csajok is ezt mondják mindig, mondd te is ezt:D Ha nekik beválik..:)
jobb lenne ha őszintén megmondanád neki, mi a gond, így neki sem kell találgatnia! ez fontos lenne azért h tudja h miért kosarazzák ki a fiúk gyakran.
bár lehet h amúgy is tudja. de finoman, szépen megmondhatod neki, és az se baj ha tanácsokat adsz neki h mit kezdjen ezzel a problémával, pl.menjen fogszabályzásra, mosson gyakrabban fogat és pl. akár elkíséred szívesen fogdokihoz (na jó ez azért lehet túlzás) stb., v mondod neki kérje meg egyik barátnőjét h kísérje el.
Szerintem az a legjobb, ha őszinte vagy vele, lehet, hogy ki fog akadni, de ez teljesen mindegy, ha nem akarsz tőle semmit, viszont ráébresztenéd a hibájára, amin később tudna javítani. (azért, ha így döntesz, próbálj kíméletes lenni)
Ha nem is így csinálod, semmiképpen se a haverodat kérd meg rá, egyrészt biztosan rájönne -hiszen a lányok ezeket simán kilogikázzák-, másrészt ezzel teljesen megaláznád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!