Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek nem kell, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem kell, hogy kétségeim legyenek, komolyan gondolja a kapcsolatunkat, ha rendszeresen próbál kihívni délutánonként?

Figyelt kérdés
eddig még nem sokszor találkoztunk,ezért nem igazán tudom,hogy megbízhatok-e benne,és komolyan gondolja-e,hogy bejövök neki,eddig még csak gépen írta le,élőben semmi utalást nem tett rá.

2012. jún. 29. 09:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha már találkoztatok az már egy jó jel, én már 1 éve interneten keresztül ismerek 1 srácot de az istenért sem akar lejönni mindig kitalált valami kifogást hogy miért nem tud de ugyan úgy beszélgettünk minden nap egészen múlthétig akkor nem tudtam géphez jönni és ő besértődött és a fejemhez vágta hogy lemond rólam, de előtte 1 hete lett kész minden utazásra alkalmas papírom mert az előtt már úgy volt hogy majd én megyek ha ő nem tud jönni ki külföldre. És gondolom be pánikolt hogy én tényleg képes lennék elmenni hozzá és gyors lekoptatott. Bár azóta kaptam 3 sms t is,hogy vegyem vissza a skypre. De szerintem csak idő töltés voltam részéről és meg ijedt hogy találkozni is kéne.A beszélgetések hiányoznak neki csak valószínű és most elvonási tünetei vannak.Csak húzza az ídőt, de nem tudom mire vár. Bár imádtam a szép barna szemeit és de ha már így alakult hogy nem kellek.......
2012. jún. 29. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!