Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan emeljem a kapcsolatunka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan emeljem a kapcsolatunkat egy magasabb szintre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy már egy ideje tetszik nekem egy lány. Sokat randiztam már vele, és biztosan tudom, hogy ő is szimpatikusnak talál, ezt konkrétan mondta többször is. Nekem is nagyon tetszik, halálosan oda vagyok érte. Most joggal gondolhatjátok hogy akkor meg mi a problémám... :)

Nos az, hogy nem merek kezdeményezni. Nem tudom hogyan és miként kéne közelednem hozzá. Tök jól elbeszélgetünk, megértjük egymást, nagyon egy síkon gondolkodunk, szerintem teljesen össze passzolunk. Legyetek szívesek tanácsot adni nekem tapasztalt férfitársak, vagy akár hölgyek is, hogyan is közeledjek felé, miként emeljem magasabb szintre kapcsolatunkat.

A tanácsokat előre is köszönöm.

Ja és kellemes nyarat mindenkinek....:)

2009. júl. 24. 20:17
 1/5 anonim válasza:
Háth ha télleg többet akarsz tőle mint egy barát akkor próbálj meg olyan témát keresni ami nem csak ijen :mizu?mitcsináltál ma? legyél határozott.. ja és próbáld kerülni azt h: tiszta jófej vagy, meg h tevagy a legjobb csaj barátom mert azthiszi h csak spanolni akarsz..egy két óvatos érintés is sokat számít..jah és amikor találkoztok hogyan köszöntök? korotok?
2009. júl. 24. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
A köszönés egy ölelés, és puszi. Én 20 vagyok, ő pedig 21.
2009. júl. 24. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:

romantikus vacsora, finom utalás az érzelmeidre és szerelmes csókok

31/L

2009. júl. 24. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Tereld a témát valamire, ami vele kapcsolatos, bókolj neki ezerrel, a szemét, a haját, mittudomén... dobj be valami olyat, hogy: mindez csak tetézi azt, amit akkor érzek, amikor a hangodat hallom...

És közeledj hozzá, ingázz a szemeddel a szája és a szeme között, menj félútig, onnan lassíts, de közeledj tovább.

Meglesz az a csók. Onnantól meg egyenes az út :)

2009. júl. 24. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel
2009. júl. 25. 04:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!