Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ki fizessen a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizessen a randin?

Figyelt kérdés
Nem vagyok tapasztalt a randizásban, legutóbb, amikor elkezdtem valakivel randizgatni és beültünk kávézóba, elmentünk fizetős helyekre mindig úgy jött ki, hogy én fizettem (lány). Nem is zavarna a dolog, de nem csak az én részemet fizettem, hanem az övét is, mivel szóba sem jött, hogy szándékozna-e fizetni, felhozni meg nem akartam, hogy ugyan már fizess te, mert az mégis milyen :) (azóta vége a "kapcsolatnak", bár nem ezen múlt).. Minden fiú elsunnyogja a fizetést, vagy azért van olyan, aki fizet a lány helyett? Igazából én úgy tartom normálisnak, ha egyszer én, egyszer ő, nem az a probléma ha nekem is kell fizetni, de ha már mindent az szerintem kicsit abnormális. Szerintetek?
2012. jún. 25. 12:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az 1. randin montam hogy én szeretnék fizetni mert már vette elő a pénztáláját és utána meg is lepődtem hogy a 2. randin ragaszkodott hogy ő fizet mert előtte én fizettem,rendben utána meg felesbe fittünk de volt amikor meghívtuk egymást erre arra,de sztem felesbe kell enni az ilyeneknek mivel a lány nem várhatja el a sráctól hogy mindent fizessen mert ugye a gyereknek nincs is fizetése hogy olyan gazdag legyen
2012. jún. 25. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát azt azért már csak el lehet várni, hogy ha valaki készséggel meghív valamire, hogy ne a meghívottnak kelljen a meghívó számláját is rendeznie:D Ez így fair. Ha meg valaki tudja magáról, hogy nincs pénze, az ne hozza magát ilyen helyzetbe.
2012. jún. 25. 15:51
 13/20 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

pl egyik alkalommal egy kávézóban közölte, hogy nagy pénze van és elő sem vettem a tárcáját, én meg már cikinek tartottam, hogy ott állt a pincér, várva hogy valaki fizessen, így kénytelen voltam én.."

ULTRA-MEGA-GIGA-TERA-HYPER GÁZ!:D

2012. jún. 25. 15:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy ha egy pasi fizet, akkor a lányok meg se szólalnak, a fiúk is bólogatnak, de ha egy lánynak egyszer dolga akad egy olyan pasival, aki helyett fizet egyszer-kétszer, akkor rögtön téma lesz és mindenki szerint gáz.

Én úgy szoktam randizni, hogy hagyom, hogy a csaj fizesse a fogyasztását, vagyis csak a sajátomat fizetem.

Az a csaj, aki erre megsértődik, azzal szóba se állok többet. Emancipáció, egyenjogúság, egyenlő bérek korában nem vagyok hajlandó fizetni egy kölcsönösen megbeszélt randin, ahol elvileg egyenrangú felek találkoznak.

Szerencsére van elég jelentkező lány a környezetemben, akik képesek fizetni maguk után.

Az külön irritáló, amikor egy lány megtudja, hogy nem én fogom fizetni a számláját, akkor rögtön olcsóbb kaját, koktélt rendel, mint tervezte korábban... :)

26/F

2012. jún. 25. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Kedves 26F! Ha figyelmesen elolvasod, akkor láthatod, hogy nem erről szól a beszélgetés.

Vagy tán neked is természetes, hogy a te fogyasztásod is a lány fizesse ki? Hát ha akad elég jelentkező...

2012. jún. 25. 16:17
 16/20 anonim ***** válasza:

Kedves 14-es!

Szerintem igenis udvariatlanság egy férfi részéről, ha az első randin engedi, hogy a lány fizesse az ő, saját részét.

Ami pedig a béreket illeti, a férfiak még mindig előnyt élveznek...

2012. jún. 25. 16:21
 17/20 anonim ***** válasza:

14-es tényleg benézted.arról van itten nagyban szó,hogy a lány fizetett a fiú helyett,és a lány irta is hogy azzal nem is lett volna baja hogy mindketten fizetik a sajátjukat,na de igy...?

akárki akármit mond az gáz ha egy csaj fizet mindent magának és a kis sóher,lúzer srácnak is!!!:)

2012. jún. 25. 17:52
 18/20 Robi.88. ***** válasza:
Hát nem tudom mirol beszeltek h a férfiak tobbet keresnek:D:D Csajként sokkal konnyebben talalsz melot, csak nézz meg egy ujságot, 90%ban noket keresnek, pl hol keresnek férfi pultost, titkart, adminisztrátort stb...
2012. jún. 26. 08:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát ja, a nőknek ezerszer több lehetőségük van elhelyezkedni, szinte minden adminisztratív, irodai, asszisztensi, pultos, vendéglátóipari, értékesítői, titkári állásra nőt keresnek. Ami a férfiaknak marad, az a gyártósori összeszerelő, kőműves és segédmunkás melók.

Szóval az egy erős túlzás, hogy a nőknek nehezebb elhelyezkedni és rosszabb állásaik vannak, kevesebb fizetéssel.

2012. jún. 26. 17:44
 20/20 anonim ***** válasza:
48%

12:28

Ezt a pénzéhes ribik szokták mondani.

Pedig normális esetben az első randin is MINDENKI A SAJÁT RÉSZÉT fizeti! Szóval ha a csaj rinyál amiért nem lett helyette is kifizetve a randi, akkor többet szóba se álljatok vele! Az ilyenek ingyenélő libák, mehetnek a szemétbe.

16:08

Tökéletesen igazad van.

"Milyen érdekes, hogy ha..."

Ez azért van, mert ezek a férfiak agyatlanok. És sajnos túl sok van belőlük. De hát ez az ő bajuk. Ők lehúzható lúzerek.

Jó látni, hogy hozzád hasonlóan azért vannak normális férfiak is!

És igen, így jól ki lehet szűrni a rinyáló pénzéhes nőket.

16:17 és 17:52

Ezt benéztétek. Fogalmatok sincs róla miket írtok. Tanuljatok meg olvasni! Több válaszoló is írta, hogy elvárja, hogy a nő részét is a férfi fizesse.

08:40 és 17:44

A férfiaknak meg megmaradnak a jobb, jobban fizető állások. :)

2012. jún. 26. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!