Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn jó lenne ez a szöveg?
Az ideál részhez:
155-165 centi magas, 45-55 kg, vékony, aranyos arcú lány, nem baj ha annyira sokat nem ad magára, mint tehetné.
Legyen önbizalomhiányos, hogy fel tudjon nézni rám, amiért én határozottnak tünök.
Legyen elégedetlen a külsejével, hogy elég jo legyen neki az enyém.
Legyen elszigetelt, hogy ne kelljen versenytársakkal bajlódnom, mert itt pesten még a legalja nőre is jut vagy 20 fiu.
Legyen müveletlen, hogy felnézzem rám, amiért én okos vagyok.
(a lány, akivel 1 évig voltam együtt, és az első lány, aki képes volt lefeküdni velem, pont ilyen volt. Én pesten tanulok, ő meg falun élt, ugyhogy hetente találkoztunk jobb esetben. De belémszeretett, és noha nagyon silány volt a kapcsolat, mi elvoltunk mint a befőtt.)
Ja és cska kontrasztképpen: randiztam sokkal nagyobb kaliberü lányokkal, pl olyannal, akinek az apja valami egyházmegyei föjegyző, meg a csajnak kettős állampolgársága van (amcsi-magyar)...csak annak a lánynak NEM VOLTAM ELÉG JÓ...sőt a többi, velem kb egy szinten lévő lánynak sem vagyok elég jó. Mondjuk az ilyen átlag pesti lányoknak SEM. Mindenkinek van egy rakás ismije, fiuk is, pl egyik lány elmesélte, hogy van valami fiu haverja, aki elmegy külföldre hamarosan, de ő beleszeretett és mivel ilyen rossz a helyzet ezért velem is kavar. Csak épp az a fiu tud belépöt szerezni a megasztáros müsorok felvételeire, meg divatbemutatókra, addig én kb semmit nem tudok adni egy nönek.
én nem akaszkodtam rá az volt csajomra.
hétvégén találkoztunk, együtt voltunk, sexeltünk. Hétközben irtam neki msn-en minden nap egy kicsit, néha fel is hivtam, aminek nagy részét fel se vette.
normális lányokért nekem ki kellene gyurni magamat, amit nagyon méltatlannak tartok.
randiztam olyan lánnyal, aki számomra a csúcsot jelntette.
több nyleven beszélő, kettős amcsi-magyar állampolgárságú, hires szülők. De egyszerüen nem voltam neki elég jó. Egy hónapig füztem kitartóan neten, mig eljött találkozni. Utána megmondta, hogy nem találkozik velem többé, mert nem akar velem járni. Másokkal meg gondolom hamarabb elmegy randizni és akár hamarabb le is fexik. Ugy birom ezt, amikor mások ugyanazért az eredményért sokkal kevesebbet kell hogy tegyenek. És ez a dolog nagyon messze van a "szerelem" ideáljától. Értékeken alapszik az egész. AZon, hogy mennyire vagy értékes, mit tudsz adni. Tudj védelmet adni a nönek, kényelmet, ne is kelljen melletted gondolkodnia, ekkor lesznek szerelmesek, nem a magictől.
teháát felteszem a kérdést:
azok a nők minde érzelmileg éretlenek, akik képesek sexelni egy olyan férfival, aki öket valójában lesz arja? A nő csak reménykedik, hogy a fickó összejön vele, és ezért, hogy megtartsa, inkább sexel vele. A csávóka meg teljesen egyértlemü, hogy nem fog összejönni a csajjal.
NA EZ A NAGY HIRES SZERELEM?
csak azért mondom ezt igy, mert akik itt oltogatnak engem, hogy érzelmileg vak vagyok, nos azok a nők is ugynilyen kapcsolatba kényszerithetöek, vagyis egyenesen magukat nyomják bele egy ilyen szituba. NEm szerelmesek, csak kell nekik a férfi! Birtokolni akarják, de nem tudják, ezért megőrülnek érte! Ha megszerzik, akkor megunják, és már nem kell. Ez a szánalmas női viselkedés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!