Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn jó lenne ez a szöveg?
Az ideál részhez:
155-165 centi magas, 45-55 kg, vékony, aranyos arcú lány, nem baj ha annyira sokat nem ad magára, mint tehetné.
Legyen önbizalomhiányos, hogy fel tudjon nézni rám, amiért én határozottnak tünök.
Legyen elégedetlen a külsejével, hogy elég jo legyen neki az enyém.
Legyen elszigetelt, hogy ne kelljen versenytársakkal bajlódnom, mert itt pesten még a legalja nőre is jut vagy 20 fiu.
Legyen müveletlen, hogy felnézzem rám, amiért én okos vagyok.
(a lány, akivel 1 évig voltam együtt, és az első lány, aki képes volt lefeküdni velem, pont ilyen volt. Én pesten tanulok, ő meg falun élt, ugyhogy hetente találkoztunk jobb esetben. De belémszeretett, és noha nagyon silány volt a kapcsolat, mi elvoltunk mint a befőtt.)
Ja és cska kontrasztképpen: randiztam sokkal nagyobb kaliberü lányokkal, pl olyannal, akinek az apja valami egyházmegyei föjegyző, meg a csajnak kettős állampolgársága van (amcsi-magyar)...csak annak a lánynak NEM VOLTAM ELÉG JÓ...sőt a többi, velem kb egy szinten lévő lánynak sem vagyok elég jó. Mondjuk az ilyen átlag pesti lányoknak SEM. Mindenkinek van egy rakás ismije, fiuk is, pl egyik lány elmesélte, hogy van valami fiu haverja, aki elmegy külföldre hamarosan, de ő beleszeretett és mivel ilyen rossz a helyzet ezért velem is kavar. Csak épp az a fiu tud belépöt szerezni a megasztáros müsorok felvételeire, meg divatbemutatókra, addig én kb semmit nem tudok adni egy nönek.
az a nagyon nagy helyzet, hogy irt egy csaj:
Üdv. Amiket leirtál, azok nagyon illenek rám, és érdekelsz!
25 éves, szép arcu, vékony lány.
könyvtárból netezett, 15 perc után megadta a számát, és fél órát dumáltam vele telón, kedden találkozik velem.
és érettebb a gondolkodása, mint nekem.
Ezzel az egésszel egy a baj, hogy Te birtokolni akarod a lányt, mert félsz, hogy nem leszel elég jó neki, ha találkozik más emberekkel. Félsz, hogy ami belőled hiányzik (lehet, hogy csak úgy érzed, hogy hiányzik és csak az önbizalomhiányod beszél belőled) az más emberben megtalálja és nem fogsz neki kelleni. De gondolj bele, hogy milyen kapcsolat ez??? Egy kapcsolatban önálló személyként vagytok benne. De azzal, hogy birtokolni akarod ettől az önállóságától fosztod meg. Kihasználod azt, hogy önbizalom hiányos. Érzelmileg Te nagyon nem vagy felnőtt még. És ha így folytatod soha nem is leszel, mert ilyen kapcsolatokkal akarsz kompenzálni folyamatosan. Addig nem lehet teljes, egész kapcsolatod, amíg Te nem vagy rendben. Magaddal megbékülnöd, magadat kell helyre tenned. Ez elengedhetetlen egy jó párkapcsolathoz. Tudod nagyon sok ember azt szereti, ha szeretve vannak. Ahogy elnézem Te is ezt szereted és nem szeretni szeretsz. Egy kapcsolattól ne várj többet, mint amit beletettél és ezzel a hozzáállással nem sokat teszel bele és csak annyit fogsz visszakapni.
Arról nem beszélve, hogy mi van, ha találsz egy ilyen lányt, aki beléd szeret, elkezdi magát értékelni. Majd szép lassan rádöbben, hogy nem Téged szeret, hanem azt, hogy odafigyelnek rá és valakinek fontos. Csak dobbantónak használ, és emiatt elhagy téged. Akkor mit fogsz csinálni??? Újra önsajnálatba fogsz merülni? Újra csúnya és gonosz lesz a világ, hogy Veled ez történt???
Nagyon úgy néz ki az írásodból, hogy érzelmileg még nem vagy felnőtt. Amint túl tudsz lépni az önsajnálaton és helyén tudod ezeket kezelni, akkor szerintem érett leszel egy teljes és csodás kapcsolatra, de addig csak vegetálni fogsz, rettegni, hogy elhagynak.
de oké, hogy ezt itt elmondjátok, de amikor a 15-16 évesek már sexelnek, meg nagyon komoly párkapcsolatban vannak (legalábbis ők igy gondolják), akkor ők mégis miért lennének érettek a dologra?
egyébként meg az, hogy feltünik egy JOBB pasi és lenyulja a nőt, ez a kapcsolatok nagyonnagy részét veszélyezteti.
én nem birtokolni akarom a nőt, hanem csak jöjjön el néha velem dugni. Megosztom vele a társaságomat is, beszélgetek vele, de nem akarok ráakaszkodni.
ha ez a kérdés és a leírás alatta komoly, akkor valami nagy baj van a kérdezővel...
én szerencsére nem ismerek ilyen embereket, mint a kérdező
és nem is szeretnék ismerni
nem várhatom el, hogy nagyon szép lányoknak tetszem meg. Ilyen meg sem történhet! Egy jó csaj nem fog dugni egy értéktelen fickóval. Ez a természet rendje.
Hozzám ezért kell ilyen értéktelenebb nő, hogy mellette én tünjek értékesebbnek, és ezért belémszeressen. Máshogy nem müködik. Nektek a szerelem ilyen mágikus folyamat, pedig a nők vonzódása néha igen jol megfigyelhető sablonok alapján alakul ki. És ezek kézzal fogható dolgok, mint magasság, kinézet, pénz, hatalom, bármi
A 15-16 évesek nem érettebbek egy komoly kapcsolatra. Ők még csak elkezdik felfedezni az életet.
Ha csak dugni akarsz, akkor ez működhet, nincsen akadálya. De ha hosszú és mély kapcsolatot akarsz, akkor muszáj, hogy rendben legyél magaddal. Ha nem vagy rendben, akkor vagy birtoklod a nőt és nem engeded sehova, folyton ellenőrzöd, féltékenykedsz stb. Ez meg mérgezi a kapcsolatot. Vagy a másik lehetőség, hogy keresel egy olyan lányt, aki tényleg olyan, amit leírtál. De most komolyan, ennyire alább adnád??? Tudom, hogy nehéz kialakítani olyan kapcsolatot, ami jól működik, de ha nem teszel bele mindent az életbe, akkor minek élni? És amit írtam, hogy csak annyit várj az élettől, amennyit beleteszel. És ha csak annyit teszel bele, hogy egy önbizalomhiányos lányt keresel, akkor soha nem fogsz többet kapni ennél.
És mi lesz, ha 30,40,50,60 évesen rájössz, hogy elszúrtad??? Baromi nehéz lesz akkor helyre tenni magad. Akár lent is maradhatsz és ott abban a pillanatban jöhetsz rá, hogy kiégtél.
Tedd helyre magad. Légy egész és keress úgy egy olyan kapcsolatot, ahol megadhatsz mindent és megkapsz mindent. Lehet, hogy nem fut utánad 1000 nő, de ne akarj 1000-et, keresd az az egyet, aki szeret és elfogad olyannak amilyen vagy.
És tudom, ez egy piszok nehéz út. Megfogod magad égetni. De ilyen az élet. Van amikor jó, van amikor rossz. De mindig mindenből ki kell szedned amit ki lehet. Mindenből tanulsz valamit és sokkal erősebben, teljesebben tudsz újra belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!