Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy társkeresőn mit írjak először a csajnak ha megakarom ismerkedni vele? úgy, hogy az tecen neki és vissza írjon!
Ha ilyen a helyesírásod, akkor valószínűleg akármit írhatsz...
Mellesleg való igaz, hogy ő is azért van fent a társkeresőn, mert ismerkedni akar. Én is ott jöttem össze a párommal, szóval működik.
De szerintem elsőre ne írj litániát. Csak annyit, hogy tetszett az adatlapja, és ha neki is tetszel, akkor szívesen megismerkednél vele. Először persze csak e-mailben. Ennyi elég, ha megnézi az adatlapodat, és a fényképet, és tetszik, akkor válaszol, és ráérsz később kifejteni, hogy hol laksz, mit csinálsz, mit szeretsz, stb.
Ha nem tetszel neki kép alapján, akkor meg írhatsz bármit, úgysem fog válaszolni.
És én még amitől a falra másztam, ha valaki írt egy több oldalas bemutatkozó levelet, aztán azt küldte el minden lánynak. Érezze, hogy ezt csak neki írtad, legyen egyedi.
A "tecen" szó után inkább kíméld meg azt a csajt a felettébb alacsony műveltségű személyiségedtől!!!!
Azt úgy írják helyesen hogy "tetsszen"!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!