Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire ideális választás internetes társkeresőn ismerkedni?
Hát én teljesen véletlenül ismertem meg barátomat, a tagged.com nevű-nem tudom még létezik e-közösségi oldalon.
Kb. minden mindegy alapon regisztráltam. Előtte még soha nem randizgattam netes társkereső segítségével, mert idegenkedtem tőle.
Amúgy szerintem szerencse kell, jó nagy adaggal, bárhol ismerkedik az ember.
Az, hogy neten ismerkedsz még nem garancia semmire. Csak annyiban segít, hogy a tömegben könnyebben megtaláld a többé-kevésbé ideális párt.
Azon, hogy béna vagy az ismerkedésben, illetve a párkapcsolatokban, a netes ismerkedés nem fog segíteni.
Nekem egy 3,5 éves kapcsolatom lett netes ismerkedésből, majd utána a jelenlegi házasságom gyerekkel. Nem azért ismerkedtem neten, mert béna voltam, hanem mert az igényeimnek megfelelő embert így találtam meg legkönnyebben.
Amúgy hány éves vagy, mióta próbálkozol a neten és mi a nemed?
"Csak" egy 3 hónaposat...
Hát sztem sokan addig se jutnak el. Próbálkozni kell. Válogatni, aztán egyszercsak sikerül. De mi volt a gond, miért lett vége, félreismerted?
Még én is azt mondom hogy nem ideális pedig nekem sikerült, 2 éve vagyok együtt azzal a csajjal akit ott ismertem meg, van hogy bejön van hogy nem. De őszintén hol ismerkedj? Discóban ahol képes helyben lesz...ni a csaj vagy megakar du..ni a pasi? Vagy haverok által akik haverok de kényelmetlen le beszélni helyetted a dolgot, vagy hol? Hát jó kérdés ez az amit nem lehet megszabni, próbáld meg veszíteni valód nincs csak mérlegelj megéri-e valamibe bele szaladni, ez meg hogy feladod vagy sem ez hülyeség ne akarj bele szaladni semmibe sem nem kell félni nem fog elszaladni mellőled senki sem csak ki kell várni a megfelelő embert akivel majd jól el leszel.
23/f
Nem értelmetlen társkeresőt használni, ha tudod használni. Nem kell tőle sokat várni. Ugyanolyan, mint hogy sport közben az edzőteremben szólítok le valakit, egy szórakozóhelyen, vagy egy házibulin, vagy egy munkahelyen ismerkedem. Ez is platform, ahol lehet embereket megismerni. Ennyi és nem több. Persze sokan rosszul használják és visszaélnek az arctalansággal. De aki tudja használni és okosan használja, annak nem értelmetlen.
Én sokat használtam és sok embert ismertem meg általuk és nagyobb részének bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!