Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The Orsi kérdése:
Szerintetek mennyire ideális választás internetes társkeresőn ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ugyanis többszöri randizgatás után is csak egy 3 hónapos kapcsolatot sikerült "összeszednem"...2012. jan. 11. 13:02
11/15 anonim válasza:
Lányként jó, de ha az életben is csak a legjóképűbb srácokat veszed észre, akkor ott is csak őket fogod, úgy pedig nagyon nagy szerencse kell, h hosszú távú kapcsolatot alakíts ki.
12/15 A kérdező kommentje:
Tévedés ne essék, én sem azért ismerkedem neten, mert béna lennék, hanem mert a mai szórakozó helyek szerintem nem alkalmasak erre a célra.
2012. jan. 11. 14:59
13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy egy 23 éves lány vagyok, eleinte csak szórakozásból regisztráltam a csajok és pasik nevű oldalon, de ez az előző páromat megismerve kezdett komollyá válni bennem ez a dolog, és hát vagy 2 éve próbálkozom. Randik számát nézve sokan szeretnének velem találkozni...és hát próbálkozom hátha :)
2012. jan. 11. 15:12
14/15 imi és sziszi válasza:
Szerintem van rá lehetőség hogy tartós kapcsolatot is kialakíthass én is így ismerkedtem meg a párommal és most már a vőlegényem :)))
15/15 anonim válasza:
Semennyire...amúgy ez emberfüggő...én már kaptam ki nagyon jó kapcsolatot(2 év),de borzalmasat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!