Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn jó lenne ez a szöveg?
Az ideál részhez:
155-165 centi magas, 45-55 kg, vékony, aranyos arcú lány, nem baj ha annyira sokat nem ad magára, mint tehetné.
Legyen önbizalomhiányos, hogy fel tudjon nézni rám, amiért én határozottnak tünök.
Legyen elégedetlen a külsejével, hogy elég jo legyen neki az enyém.
Legyen elszigetelt, hogy ne kelljen versenytársakkal bajlódnom, mert itt pesten még a legalja nőre is jut vagy 20 fiu.
Legyen müveletlen, hogy felnézzem rám, amiért én okos vagyok.
(a lány, akivel 1 évig voltam együtt, és az első lány, aki képes volt lefeküdni velem, pont ilyen volt. Én pesten tanulok, ő meg falun élt, ugyhogy hetente találkoztunk jobb esetben. De belémszeretett, és noha nagyon silány volt a kapcsolat, mi elvoltunk mint a befőtt.)
Ja és cska kontrasztképpen: randiztam sokkal nagyobb kaliberü lányokkal, pl olyannal, akinek az apja valami egyházmegyei föjegyző, meg a csajnak kettős állampolgársága van (amcsi-magyar)...csak annak a lánynak NEM VOLTAM ELÉG JÓ...sőt a többi, velem kb egy szinten lévő lánynak sem vagyok elég jó. Mondjuk az ilyen átlag pesti lányoknak SEM. Mindenkinek van egy rakás ismije, fiuk is, pl egyik lány elmesélte, hogy van valami fiu haverja, aki elmegy külföldre hamarosan, de ő beleszeretett és mivel ilyen rossz a helyzet ezért velem is kavar. Csak épp az a fiu tud belépöt szerezni a megasztáros müsorok felvételeire, meg divatbemutatókra, addig én kb semmit nem tudok adni egy nönek.
ne haragudj, de ez nagyon gáz! :)
Egy csomó arcoskodás van benne, ami meg nem az, azzal oltod a leendő barátnőd. Nem fogsz találni sok lányt, akinek imponál, ha pl. "csak műveletlenekkel" állsz szóba. Beleértve őt is.
mégis szerelmes volt belém
egy dagi lány is bele tud szeretni egy fiuba, ha a fiu sokkal értékesebb nála (szebb, gazdag ilyenek)...kb bepapucsosodik, a fiu rosszul bánik vele, akkor is szeretni fogja.
egy tulsulyos lány hogy az vérbe lehetne már szép? Mert szép az arca? Vannak husi lányok, akik szépek, de ők nem a kövérek!
ez most kb oylan, hogy én vézna vagyok, és már hasam is nőtt, szóval nem vagyok bizalomgerjesztö látvány, és emiatt exponenciálisan kevesebb lánynak tetszem. Ellenben egy lány, akinek gyürni lehet a hasán a hájt, az még simán kell a fiuk nagyobb részének.
Ecsém,hány éves vagy? 15? Kb. azok gondolkoznak így, hogy pfujjj nem deszka, akkor már ronda, mint a bűn.
Túlsúlyos lány is lehet igenis szép.
tulsulyos lány jófejkedik, hogy ellensulyozza a zsirpárnáit.
de mondom még egyszer: vannak lányok, akik ducik, de sexik. Igen. Multkor ligetben kavartam eggyel, még randiztunk is utána. De ő nem kövér volt. A kövérség ott kezdödik, amikor lóg a hasa, meg a feneke is teljesen értékelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!