Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn milyen üzenetre kapok választ jó eséllyel?
Figyelt kérdés
Többen is "helyes"-nek tartanak. Tehát szerintem a külsőmmel nincs akkora gond.
Mi az az üzenet, amire választ kapok ha az a célom, hogy az illető valami elérhetőségét megadjon?
2012. jún. 13. 23:01
1/2 anonim válasza:
Akkor élőben próbálkozz, nem vagyok kifejezetten helyes de akihez odamentem nem küldött el, és 98% adott valami elérhetőséget, társkeresőn meg iszonyat mód válogatnak még a csúnya lányok is, ráadásul sok fizetős is azaz nincs túl sok esély arra, hogy bármit kapjál.
2/2 DoctorGonzo válasza:
Leginkább a dícséretet felejtsd el. Sok idióta önbizalomhiányos p_csa regisztrál oda, olyanok is akik baromira nem szorulnak arra, hogy ott keressenek társat. Azzal, hogy dícséred csak elégedetten bólint, és máris növelted +1 ponttal az egoját. Érdemes valami szellemeset, személyeset, vagy a bemutatkozásával kapcsolatosat írni. Arra talán jön válasz, de mivel internetes társkeresőről beszélünk, elég lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!