Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn jó lenne ez a szöveg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn jó lenne ez a szöveg?

Figyelt kérdés

Az ideál részhez:

155-165 centi magas, 45-55 kg, vékony, aranyos arcú lány, nem baj ha annyira sokat nem ad magára, mint tehetné.

Legyen önbizalomhiányos, hogy fel tudjon nézni rám, amiért én határozottnak tünök.

Legyen elégedetlen a külsejével, hogy elég jo legyen neki az enyém.

Legyen elszigetelt, hogy ne kelljen versenytársakkal bajlódnom, mert itt pesten még a legalja nőre is jut vagy 20 fiu.

Legyen müveletlen, hogy felnézzem rám, amiért én okos vagyok.

(a lány, akivel 1 évig voltam együtt, és az első lány, aki képes volt lefeküdni velem, pont ilyen volt. Én pesten tanulok, ő meg falun élt, ugyhogy hetente találkoztunk jobb esetben. De belémszeretett, és noha nagyon silány volt a kapcsolat, mi elvoltunk mint a befőtt.)

Ja és cska kontrasztképpen: randiztam sokkal nagyobb kaliberü lányokkal, pl olyannal, akinek az apja valami egyházmegyei föjegyző, meg a csajnak kettős állampolgársága van (amcsi-magyar)...csak annak a lánynak NEM VOLTAM ELÉG JÓ...sőt a többi, velem kb egy szinten lévő lánynak sem vagyok elég jó. Mondjuk az ilyen átlag pesti lányoknak SEM. Mindenkinek van egy rakás ismije, fiuk is, pl egyik lány elmesélte, hogy van valami fiu haverja, aki elmegy külföldre hamarosan, de ő beleszeretett és mivel ilyen rossz a helyzet ezért velem is kavar. Csak épp az a fiu tud belépöt szerezni a megasztáros müsorok felvételeire, meg divatbemutatókra, addig én kb semmit nem tudok adni egy nönek.

2012. jún. 14. 20:08
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Kavartál:D Jól van, lehetsz max 15 :)
2012. jún. 14. 20:27
 12/40 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiányodat akarod ezzel a szöveggel kiemelni, de az olvasó felé épp az ellenkezője jön le. Tehát olyan, mintha baromi nagy arcod lenne és olyan nőt akarnál magadnak, akit csicskának tekinthetsz, és kényedre-kedvedre szórakozhatsz vele.

Én biztos nem akarnálak közelebbről megismerni. :D

2012. jún. 14. 20:27
 13/40 anonim ***** válasza:
75%
Én az ilyennek, mint te, levágnám a f@szát!
2012. jún. 14. 20:28
 14/40 A kérdező kommentje:

ja és igen, mikor a modell nö sir, hogy a kóteres pasija tönkretette lelkileg, meg verte, de ő tulképp mégis szereti, akkor miröl van szó, ha nem csicskitásról és a férfitöl alacsonyabb értékü nő behódoltatásáról?

hány nő szenved párkapcsolatban, függ a kegyetlen pasijától és naprol napra arra a következtetésre jut, hogy nem tud töle elszakadni bármilyen rossz is neki...

nevetséges az egész.

2012. jún. 14. 20:30
 15/40 A kérdező kommentje:

én legyen kasztrálva b+?

a lányok meg milyen elánnal vannak már, hogy nekik milyen helyes és magas fickó kell, és ezt ki is nyilvánitják, ők milyen jogon ARCOSKODNAK?

2012. jún. 14. 20:31
 16/40 anonim ***** válasza:
Jahm, a molett nő rí a párkapcsolata miatt, meg a vékony nő is! Meg te a balf@sz pasi.
2012. jún. 14. 20:35
 17/40 A kérdező kommentje:

ja én vaok a balpöch, véletlenül sem azok akik végigálldogálják az estét sörrel a kezükben a tánctér szélén, vagy beülnek egy romrészeg táncoló felünési csaj közelébe és tátott szájjal nézik, ahogy veri magát...

mert én általában berontok a nők közé.

2012. jún. 14. 20:38
 18/40 anonim ***** válasza:
ez pont jó lesz,meglátod futni fognak utánad a csajok:D
2012. jún. 14. 21:30
 19/40 anonim ***** válasza:

Semmi értelme az egésznek.

Nem nézel ki jól az kiderül színtisztán, tehát írhatsz bármit nem számít.

Nem is ragoznám tovább.

2012. jún. 14. 23:34
 20/40 A kérdező kommentje:
TE jól nézel ki?
2012. jún. 14. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!