Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy igénytelen, ápolatlan fiút visszautasítani, hogy ne sértsem meg?
Az a problémám, hogy egy fiú ismerkedni akar velem, akinek nagyon büdös a szája. Amúgy nagyon jó pasinak hiszi magát, mert magas és ettől szerintem nagy az önbizalma.
Tudom, hogy volt már barátnője kb 2 éven át, ismerem is a lányt távolabbról, de nem tudom elképzelni, hogy a lánynak ne tűnt volna fel az iszonyú rohadó szájszag!
Vagy csak én vagyok ilyen érzékeny szaglású, másnak ez nem számít?
21/L
Ugy lehet elküldeni mint egy ápolt, igényes csávót.. :D
Még ilyen hülye kérdést:D Ő is emberből van, magyarul beszél nem kell neki kínaiul megmondani... :D
Megmondod neki, hogy bocsi nem jössz be vagy kavarsz mással azt kész.
vegyél neki fogkrémet, hátha kapcsol, vagy jelentsd be a fogorvoshoz!:))
Egyszerűen mondd meg neki hogy nem tetszik neked.
Aki ilyen iszonyat igénytelen, hogy büdös a szája, annak én sem értem, hogy hogy nem szólnak a szülei, testvérei, barátai, a párja, hogy tegyen ellene valamit.
A rossz szájszag, ápolatlanság az egyik legnagyobb negatívum, ami egy embernél előfordulhat.
Hogy mondjam el h büdös a szád,
Vegyél be 1 tic-tac cukorkát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!