Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! Miért a rossz fiúk kellenek nektek inkább? Ittas vagyok amúgy bocsi a helyesírásért. A sértegetős bunkók, meg az igénytelen emókban mi a jó?
Menj és pihenj le.
Nem tudom az ittasságod összefüggésben áll-e a kérdéseddel, de nem minden lánynak az emók és a bunkók jönnek be. Az emók egyébként mindenek csak nem rosszfiúk.
hát neked mér a szzép lányok kellenek?
egybként van rá magyarázat, de te is részeg vagy, és bennem is van már némi bor, úgyhogy úgysemm értenéd meg :)
Szerintem kosarat kapott csóró!:S Fel a fejjel öregem!!!! De ha már így rákérdeztél a dolgokra...
Szerintem :1, A rossz fiúkkal sosem lehet unatkozni.
2, A sértegetős, bunkókkal meg emósokkal szóba sem állok, és ha utánam dobálnák se kéne eggyik sem!!!
3, a tapizós idióták is ki lőve!!! :)
Mit is jelent az, horgy roszsz fiú pontsoan? úúne igyak töbete
buktam a csajt egy kis nyámnyila kölyök miatt, nem értem mi a fenéért nem én vagyok aj obb, most legyek legközelebb erőszakos bunkó, vadbarom, aki csak jól megbassza és kész
Dehogyis. A rosszfiú nem ezt jelenti, semmi köze az erőszakossághoz. Arról a nyámnyila srácról egyébként is kétlem, hogy rendelkezett a pozitív rosszfiú kép bármely tulajdonságával is.
Egyszerűen a csajnak tetszett a srác.
Te meg ne legyél olyan hülye, hogy csaj miatt piálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!