Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi. Sajnálatból? Mentél már el úgy randira hogy sajnáltad visszautasítani a srácot?
Igen. Neten keresztül találkoztam néhány sráccal, egyikről sem gondoltam, hogy valami is lehetne köztünk, de mivel elég sokat leveleztünk, és megindokolni nem tudtam magamnak se hogy miért nem jönnek be, ezért adtam egy esélyt. Neten nem jön úgy át valakinek a személyisége, hiába. Lehet rosszabb is, jobb is, ezért érdemes találkozni. Jó végül egyik se jött be, de nem volt kínos.
Sajnálatból csak egyikükkel találkoztam. Vele is sokat leveleztünk, és biztos voltam benne, hogy nem akarok tőle semmit. Viszont látszott, hogy annyira hajt és mindenki visszautasítja, hogy végül mondtam, hogy találjunk ki valami közös programot, menjünk el valahova, attól még nem kell elköteleződnünk... Látszott, hogy jól érezte velem magát, ezért én is próbáltam idiótának tűnni néha, hogy kicsit kiábránduljon. De legalább az a fél nap hogy kimozdult és valakivel beszélgetett, feldobta egy kicsit, mert eléggé magába volt roskadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!