Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért csináljátok ezt?
Mert nem szeretne megbántani (vagy bunkónak tűnni), hogy számára "csúnya" vagy, inkább kitalál egy kegyes hazugságot.
Az ember nem mindig lehet őszinte.
Valamilyen szöveggel le kell rázni a nyomuló csúnya pasit :D
Ha tudsz jobb szöveget írd meg :D :D
tegnap 17:19
Lányok nektek az is csúnya pasi, aki szerintem tök jól néz ki, valami baj van az ízlésetekkel vagy manapság minden lány ennyire a tökéletes külsejű pasit várja?! -.-
Nem a tökéletes pasit várják a lányok, az hogy meg ki csúnya relatív. Aki az egyiknek tetszik a másiknak nem, így kerek a világ. Szerintem a lánynak is kellemetlen, ha olyantól hall szerelmi vallomást akitől nem akar, abban a pillanatban az ember lánya nem igen tud mit felelni. Ha meg azt mondta volna, bocsi nem tetszel, hidd el jobban örültél volna a nem akarok most kapcsolatot szövegnek.
Amúgy szerintem a "nem akarok bonyolultabb kapcsolatot" (vagy hasonló szövegek) mindig csak arra vonatkoznak, akinek mondják.
Ne legyél letörve én is kaptam már hasonló szöveget, úgy , hogy másnap már barátnője volt; na bumm ... az élet ment tovább.
Aztán egy olyan párom lett aki nem is tetszett, de vettem a fáradságot és megismertem, megszerettem és már nem azt láttam amit a tükör mutat, hanem azt ami belülről jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!