Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csináljátok ezt? Miért nem adtok a fiúknak egy esélyt?
Én is így jártam sajnos, pedig olyan nehezen sikerült környékembelei lányt találnom neten, aki ráadásul még nem csak szép, hanem jellemre is szimpatikus volt.
22/F
ma 21:53
tapasztalom, igazad van
amúgy meg még a csúnyák is elég válogatósak azt tapasztaltam
ma 21:54
manapság már mindenki válogatós. ők eltanulták a "szebbektől" mert ha ők megtehetik akkor minden lány megteheti. bár aztán az is lehet hogy a csúnya lány sokkal értékesebb belső tulajdonságot hordoz mint szebb társai :)
Nem tom milyen csajoknál próbálkoztatok, de gerinctelenségnek tartom, ha egy lány hitegeti a pasit és nem mondja meg, hogy bocsi, de nem vagy az esetem.
Én úgy vagyok az a legtisztességesebb, ha hamar letisztázom, hányadán állunk. Konkrétan megmondom, hogy ha valaki nem az én esetem, párkapcsolati szempontból, de ettől még barátság kialakulhat.
Na de nem találkozhatsz mindenkivel!
Tudod egy társkeresőn hány levelet kap egy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!