Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden randi kudarc, vajon az Én hibám lenne?
Figyelt kérdés
Nővérem egyik bnőjével volt randim ma, s azt mondta, hogy nem találkozott még egy hozzám hasonló -ilyen kiszseni sráccal-, mint Én vagyok..de finoman közölte, hogy így soha nem lesz bnőm, mert olyan érzést kelt a csajokban ez a nem csak lexikális tudás, hogy már eltántorítja Őket.:|
Laza egyéniség vagyok, nyitott is vagyok a világra.. vannak szófordulataim, amit talán sokan nem értenek, de ennek ellenére próbálom az egészet viccesen ecsetelni..
Viszont már nem először történt ez az eset, s ez most már rosszul esett..
2012. máj. 26. 21:14
41/44 anonim válasza:
Az egyetemen való ismerkedést nem azért javasoltam, mert azt feltételeztem volna hogy bármilyen elvárásod lenne a lányok felé az intelligenciájukat tekintve hanem azért, mert egyszerűen nagyobb az esélye annak hogy ott találsz egy hozzád hasonló érdeklődésű lányt. Most az intelligencia másodlagos, persze kétségtelen elég esélyes hogy hamár egyetemista a lány rendelkezik egy bizonyos intelligenciával. Csupán egy jó lehetőség az egy alapot. Rengeteg csaj van az egyetemen, nem tudom melyikbe jársz de feltételezem olyan nagy, hogy akár össze se futsz egyhamar egy lánnyal ha teszem azt nem találjátok a közös nevezőt egy randi után. Megértem hogy csoporton belül nem akarsz ismerkedni, az egy rizikófaktor én sem tettem az egyetemi évek alatt. Pedig lett volna lány akivel szívesen próbálkoztam volna de jobbnak láttam nem belemenni hiszen elég kellemetlen lehet egy rosszul sikerült kapcsolat után még évekig egymást nézni minden nap. Láttam már ilyet...
42/44 anonim válasza:
a 32-es hozzászólásodban introvertáltat kellett volna írnod, vagy zavarosan fogalmaztál
nagyon sok válaszban van ez a felvett és tök felesleges művi stílus, mert pl. a kérdésben tudtál emberi módra fogalmazni
43/44 A kérdező kommentje:
Valóban. Köszi a javítást.:)
2012. máj. 30. 23:06
44/44 anonim válasza:
Ha egyetemről ismerkedsz meg a leendő csajoddal akkor az lehet h nem fogja magát butának érezni melletted. Nem is kell messzire menned . Lehet hogy éppen a szomszéd teremben ücsörög a nagy Ő . Kivéve ha az egy fiúiskola .Na akkor szívtad XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!