Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden randi kudarc, vajon az Én hibám lenne?
Nővérem egyik bnőjével volt randim ma, s azt mondta, hogy nem találkozott még egy hozzám hasonló -ilyen kiszseni sráccal-, mint Én vagyok..de finoman közölte, hogy így soha nem lesz bnőm, mert olyan érzést kelt a csajokban ez a nem csak lexikális tudás, hogy már eltántorítja Őket.:|
Laza egyéniség vagyok, nyitott is vagyok a világra.. vannak szófordulataim, amit talán sokan nem értenek, de ennek ellenére próbálom az egészet viccesen ecsetelni..
Viszont már nem először történt ez az eset, s ez most már rosszul esett..
Csak részben, de igazad van. Valóban nem tartozom - s soha nem is tartoztam - a 'menő' srácok közé..:)
Ez viszont nem egyenlő azzal, hogy extrovertált embertípus vagyok.. nem félek, s nem is tartózkodom az emberektől, különösen nem a hölgyektől.:)
Igen, feltűnt, hogy nyitott vagy, ami nagyon jó. :)
Nem tudom, hogy mit takar nálad az, hogy nem tartozol a "menő srácok" közé. :)
S tényleg tudsz faggatni, ha akarsz.:)
Egyébként nem nagyon kell elvonatkoztatni.
Ahogy említettem is már; vannak barátaim, van köztük egynéhány leányzó is.:)
Párkapcsolati tekintetben pedig nem volt még komoly kapcsolatom.
Én mondtam, hogy tudok kérdezni, ha akarok... :)
Pontosan így gondoltam, ahogy leírtad.
Nem tudom olvastad-e az eddigi hszeket, de erre még az első oldalon Én is kitértem..
Te milyen értelemben értetted ?
Köszönöm a segítségedet, a hozzáállásodat.:)
Lehet udvariatlan ilyet kérdezni egy hölgytől, de kíváncsi vagyok a korodra.:) [Pü.-ben is írhatod!]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!