Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden randi kudarc, vajon az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden randi kudarc, vajon az Én hibám lenne?

Figyelt kérdés

Nővérem egyik bnőjével volt randim ma, s azt mondta, hogy nem találkozott még egy hozzám hasonló -ilyen kiszseni sráccal-, mint Én vagyok..de finoman közölte, hogy így soha nem lesz bnőm, mert olyan érzést kelt a csajokban ez a nem csak lexikális tudás, hogy már eltántorítja Őket.:|

Laza egyéniség vagyok, nyitott is vagyok a világra.. vannak szófordulataim, amit talán sokan nem értenek, de ennek ellenére próbálom az egészet viccesen ecsetelni..

Viszont már nem először történt ez az eset, s ez most már rosszul esett..

2012. máj. 26. 21:14
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Egyébként meg sajnálom, hogy nem tudtad a segítségemmel felderíteni, hogy ez akkor most kinek a hibája, ha valakié egyáltalán:) Sok szerencsét a továbbiakban!
2012. máj. 26. 22:49
 12/44 A kérdező kommentje:

Sikerült felfogni a burkolt célzást.:)

Nem, nem vagyok egy genetikai hulladék.

Nekem is ugyanolyan életem van, mint mindenki másnak. Vannak barátaim, eljárok szórakozni; igaz nem diszkókba.

Illetve nem hiszem azt, hogy az ember egyénisége 100%-os effektivitással tükrözi az individuum agytérfogatának de facto használt %-át.

Ebből konkludálva a 'sejtés' közel sem ad garanciát a már említett esetleges probléma elkerülésére..

2012. máj. 26. 22:56
 13/44 anonim ***** válasza:

A barátnő nem munkatárs, nem 'kell' neki mindent megértenie, vagy mindenre reagálni tudnia. Kivéve, ha nem ez a feltételed:)

Egyébként nem volt benne célzás, pont, hogy felmenteni igyekeztelek, nem gondoltam, hogy ez a te hibád lenne.

2012. máj. 26. 23:04
 14/44 A kérdező kommentje:

Kétségtelenül Nálad a pont, így ennek tudatában bátorkodom megkérdezni, hogy mégis milyen jövőre számíthatnak a felek egy ilyen non-idilli kapcsolat esetén ?

Ez esetben elnézésedet kérem!:)

2012. máj. 26. 23:11
 15/44 anonim ***** válasza:
Sajnos megint csak a saját példámat tudom felhozni:) Ez az egész helyzet arra emlékeztet. A barátom műveltebb, mint én, bár szerintem kognitív területeken ugyanott állunk. Mindkettőnk érdeklődő és nyitott, és bár nekem később fejtörést okozott, hogy mit kezdjek ezzel a helyzettel(ti. féltem, hogy engem lenéz, kevesell a kisebb, ha nem is hiányos tudásom miatt), mára inkább csak büszke vagyok rá. Na, amit ezzel valójában mondani akartam, az több dolog is: lehet, hogy szellemi fölényben leszel, de nem az fog számítani, ha a személyiségetek hasonló vagy passzol egymáshoz. És nagyon sok minden pótolható érdeklődéssel:)
2012. máj. 26. 23:32
 16/44 A kérdező kommentje:

Visszatérve a nyitott kérdése(i)dre; a legkevésbé érdekel a potenciális jelölt műveltsége, ha az átlagos szintet eléri.

Köszönöm segítségedet!:)

2012. máj. 26. 23:44
 17/44 anonim ***** válasza:

talán azt érzik rajtad, hogy mennyire nagyra tartod magad? öntelt vagy vagy kívülről annak tűnhetsz?

amit sosem fogok megérteni: ha túlcsordul is az önbecsülésük, miért írják egyesek nagy betűvel azt, hogy én.

2012. máj. 28. 12:19
 18/44 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolnám neked, hogy próbálj meg az egyetemen ismerkedni, keress olyan lányt akinek hasonló a területe érdeklődési köre mint neked és intellektuálisan is kellőképpen kielégítő partner lehet számodra! :)

Ebben az esetben nem csak arról lehetne szó, hogy meghallgatná a gondolatmeneteidet hanem értené is azokat és szívesen reflektálna erre arra. Közös nevező= kulcsa a boldogsághoz! :)

2012. máj. 28. 12:27
 19/44 A kérdező kommentje:

(Sajnos) nem tartom nagyra magam, de laza egyéniség vagyok. Ha ez sokszor nem is érezhető a diplomatikusságból adódóan, de ez akkor is így van.

Tehát tényleg megteszek mindent annak érdekében, hogy ignoráljam ezt a problémát, de eddig még nem sikerült.

Nah de eleve, Én így érzem jól magam, nem szeretem a túlzott komolyságot.. aztán mit ér az élet boldogság nélkül.:)

Nem köthetem feltételekhez a másik felet, így triviális hogy nem tud érdekelni/zavarni az iskolázottsága.

Ha az átlagban van, már megfelel.

Tényleg nem értem, miért kell problémát csinálni az intellektualitás mértékéből..

2012. máj. 28. 12:53
 20/44 anonim ***** válasza:

Már az írásmódodból, fogalmazásodból lejön, hogy mennyire intelligens vagy, ami jó dolog. Azonban ez a legtöbb lánynak rémisztő is lehet, pont azért, mert kisebbségérzetet kelt bennük a tudat, hogy egy olyan fiúval vannak, aki sokkal műveltebb és okosabb, mint ők. Félnek, hogy lenézed őket, vagy beszélgetés közben olyan dolog jön szóba, amiben ők nem jártasak, esetleg valamit rosszul mondanak.

E

2012. máj. 28. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!