Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, randi után így szerintetek hülyeség taktikázni?
Legelső randi lesz. Igazából - ha úgy alakul persze -, egy picit húzni akarom a lányt, tehát nem fogom megcsókolni az első randin, semmiképp sem. Az elbúcsúzást nem tudom még... mi lenne, ha annyit mondanék neki (arcra)puszi-puszi közben búcsúzáskor, hogy "örülök, hogy megismerhettelek, szia".? Nem akarom, hogy egyből "nyeregben" érezze magát, azt akarom, hogy őrlődjön napokig, hogy "miért nem hív már?!", "miért nem csókolt meg?" "vajon miért így búcsúzott el?". Ez persze csak akkor jön be, ha igazán jól éreztük magunkat már az első találkozáskor is.
Vagy legyek normális srác, és inkább ne agyaljak ilyeneken, mert visszafelé sülhet el? :)
... és ha csak annyit mondanék, hogy "szia"?? semmi többet.. és utána napokig nem hívnám?
Hát, utolsó, igazad van, csak félek, mi van, ha az érzés nem kölcsönös? Felhívom, és... ő nem is akarta, hogy felhívjam?
A másik, hogy a sima őszinteség unalmas, nem? Nem hazudni akarok neki, meg az őszinteség tényleg fontos, csak egy kis "játékkal" izgalmasabb, nem?
És az milyen izgalmas lenne, ha ezalatt a kis játék alatt úgy könyvelné el, hogy nem érdekel téged, szomorkodna egy sort, majd úgy állna hozzá, hogy úgysem lett volna belőle semmi, aztán meg keresgél tovább?
Én fáztam már rá így taktikázásra. Igaz, utána összejöttünk, de eltelt közben másfél év, amíg csak a barátja lehettem.
Akkor mit javasolsz, mit csináljak?
Ha nem csókolom meg, abból.. .az jön le, hogy komolyan gondolom? És akkor (ha nem lenne egyértelmű), hogy érdemes elbúcsúzni (ha újra szeretném látni)??
Azt hogy tudom leszűrni, hogy bejövök-e neki, és lenne-e kedve a folytatáshoz? Rákérdezni mégsem kérdezhetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!