Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ábrándultam ki ennyire a lányokból, hogy már mindben csak a rosszat látom?
Ha meglátok egy nekem tetsző lányt főleg akkor érzem, hogy ő is biztos egy beképzelt, egoista, kényes, hisztis ribizli, aki akármit megtehet, mert tudja, hogy akármelyik ujjára jut fiú és másrészről úgysincs értelme kezdeményezni az ilyen lányoknál, mert csak megalázna és kiröhögne vagy leordítana, hogy miért képzeltem magamról azt, hogy lehet esélyem nála egy ilyen kis senkiként.
Tényleg ennyire szörnyeteg a lányok nagy része vagy csak én parázok feleslegesen?
Utolsó:
Te is igazat mondasz, és tényleg nem enném meg a szart, de azt tudnod kell hogy ha van egy jó nő aki iszonyat bunkó és nem akar veled lenni és te szarul érzed magad vele akkor csak azért dugod meg mert férfi vagy... ha viszont lány lennél akkor egy ilyen pasival szóba se állnál bármilyen jó pasi is...
te nagyon a szépségre hajtasz és nem tudod a másik nem helyébe képzelned magad.. NAGYON KÜLÖNBÖZIK A GONDOLKODÁS
a nőknek is számít a szépség de nem annyit és nem úgy ahogy a pasiknál.. nem értem a fiúk miért az izmokra hajtanak amikor azzal nem lehet hozzá szólni a lányhoz..
ha olyan gesztusokat tesznek a fiúk amiket kell akkor mindjárt könnyebb és jobban megtalálja az ember a hangot bárkivel.. ezért fontos a pszihológia.. és a másik meg az hogy ez önbizalmat ad és tegyük hozzá hogy nem csak szép lányok vannak hanem vannak ÁTLAGOS lányok akik csak magyar országon átlagosak, de külföldön elég szépnek számítanak... ne legyetek válogatósak annyira fiúk.. mindig lesz egy csúnyább csaj és ha találkozol egy nagyon csúnyával akkor mondhatjátok azt "na jó elkapom ezt is.. voltam már ennél rosszabbal is"
és én nem pont csajozásra írtam azokat 22:56-kor hanem pár találásra és arra hogy mi számít a lányoknak
ha elolvassátok a könyvet akkor magatokra ismertek az egyik másik típusban és azt is tudni fogjátok milyen lány kell nektek ;) :D
Ez a ne legyél félénk tanács, olyan mintha választhatnál. Ha az vagy, akkor nincs mit tenni. Ez nem egy választható paraméter, ha választani lehetne nyilván nem lenne ilyen senki. Ha viszont félénk vagy, zárkózott, csendes, akkor az a tény áll fenn, hogy te megszívtad. Az élet nem fair. Csak ezt kell észben tartanod és így a lányok sem, fiúk sem. Senki. Ez szar, de ez van. Sprite. Önző, húsdarabok vannak = ember. Bárki bármit megtesz azért, hogy neki kedvező legyen a helyzet, aki ezt nem hajlandó belátni az lesz a looser. Egy dolog van, ami looseren segít, ha van pénze. (Egyébként most nem fikázni akarlak, ez a világ, amiben élsz). Semmi más lehetőséged nincs, sem kinézet, sem egyéb jó tulajdonságok, ezek nem számítanak, egyedül az számít, hogy mennyire tudod az életben érvényesíteni az érdekeid.
26/F
A félénkség "választott" tulajdonság (nyilván öntudatlanul), éppen ezért változtatható. Én például nem láttam még félénk csecsemőt.
A "loser" szóban amúgy csak egy "o" betű van. :DDD
Akkor az én életem egy hollywoodi film, mert nem egy haverommal megtörtént ez. :D
Én is nagyon félénk voltam régebben, azt nem mondanám, hogy társaság középpontja lettem, de jó úton haladok felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!