Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én ábrándultam ki ennyire a lányokból, hogy már mindben csak a rosszat látom?
Ha meglátok egy nekem tetsző lányt főleg akkor érzem, hogy ő is biztos egy beképzelt, egoista, kényes, hisztis ribizli, aki akármit megtehet, mert tudja, hogy akármelyik ujjára jut fiú és másrészről úgysincs értelme kezdeményezni az ilyen lányoknál, mert csak megalázna és kiröhögne vagy leordítana, hogy miért képzeltem magamról azt, hogy lehet esélyem nála egy ilyen kis senkiként.
Tényleg ennyire szörnyeteg a lányok nagy része vagy csak én parázok feleslegesen?
Talán azért is lehet ez, mert én alapvetően egy félénk, csendes, kedves, visszahúzódó srác vagyok, de ha olyan környezetbe kerülök, ahol szimpatikus embereket találok, könnyedén ismerkedem és barátkozom.
De a lányokkal valahogy sosem tudtam kialakítani igazán még barátságot sem, alapból kerültem a nekem nem tetszőket, a nekem tetszők közelében meg megbénultam, még levegőt is alig mertem venni, szerencsére már azóta bátrabb lettem, de még mindig ezt a sok rosszat látom bennük és hajta megfelelési kényszer, aminek úgysem tudok eleget tenni, hiszen én nem tartom magam nagyszámnak. Kaphatnak ezek a lányok menő, magas, izmos pénzes fickókat, én hol vagyok hozzám képest az érzelmes, nyomorék énemmel.
nem hiszem, hogy minden lány ennyire gonosz lenne. jó, vannak gonoszok, és extrán gonoszok is, de gonosz fiúk és extrán gonosz fiúk is léteznek. szerintem túlparázod :)
21/monster lady
Ha,így fogsz gondolkodni,nem is lesz senkid..:) Nem sérteni akarlak,de mindenki egyedi..becsüld magad,fedezd fel,milyen is vagy:) Nem azt mondom persze,hogy most legyél beképzelt,mert belőled egy van,vagy ilyesmi..
A szép lányok is attól olyan szépek a fiúknak gondolom,mert olyan kellemes a kisugárzásuk,normálisan mosolyognak...jó rájuk nézni,főleg az ilyenek miatt. :)
Te is legyél mosolygós meg ilyenek,nagyon vonzó,hidd el!
(Nem olyan állandó mosolygásra gondolok,ilyen idiótára,már bocsi :D)
Á, én hiába mosolyognék nem kellenék én nekik szerintem.
Talán, ha magas lennék és izmos na meg igazán jóképű.
De gondolom nem lehetek valami nagy szám, ha még egy lány sem szólított le az utcán ismerkedési céllal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!